I-as imprumuta cu contract de imprumut unei firme care este pe profit si care nu are datorii.
Sa zicem un 30%pe an ca dobanda.
Daca stie sa-i foloseasca, firma poate sa scoata cam 150% pe an.
Sa ne spui si noua ce fumezi, ca sigur e ceva bun. Tu de unde arunci cu procentele astea? Ce firma iti scoate tie 150% PROFIT NET pe an? Gabriela, ca sa fiu pe subiect, mi-as lua 3 apartamente de la un dezvoltator direct si le-as inchiria pe termen lung. Saaau, varianta mai de risc si totusi cu potential interesant, as imparti suma in felii de cate 2500 si as baga banii in 40 de criptomonede cu potential.
Cea mai simplă afacere cu banii ăştia ar fi sa îţi cumperi o casa pe care sa o închiriezi. Acum depinde în ce oras stai. Dar o poti cumpăra in Bucureşti şi ţi-o administreză cineva.
Eu nu as investii în nimic, mi-aș lua o mașină de 100.000€. ( Audi a8 2018) și gata. Pe mine nu ma interesez banii mai multi, iau ce pofte am atunci și gata.
La ce te referi prin a întreține? 3000 e salariu, nu ajunge?
150 impartit la 11 luni inseamna 13% pe luna. Exemplu simplu pentru mintea ta.
Daca nu face banii asta mai bine ar inchide.
Ai zis ca ți ai lua un a8 de toti bani și nu te interesează mai mulți bani... Și eu tu am zis ca s ar putea sa te intereseze dacă vrei sa o și întreții. Dar la 15 ani ai tai, mai greu cu noțiunea banilor probabil
Nu stau sa fac calcule, dar cred ca de banii aia as face un service de 2-3 masini, gata de autorizat, si l-as da in chirie. Cred ca e suficienta suma, cu conditia sa am deja terenul.
Esti prost facut gramada dar comentezi.
Gandesti ca o baba de tara.
Dacă am 15 ani, nu înseamnă că sunt mai fraier ca unul de 20.
Tu ai spus asa: Sa te vad cum întreții A8 ala pe urma
Ce puteam eu sa înțeleg de aici? Ca te referi la faptul ca îmi trebuiesc bani sa o întrețin, iar eu te-am întrebat la ce sa o întrețin și dacă îmi ajung 3000 e, adică 3000 euro pe luna. Dacă am 15 ani, pot gândii la fel ca unul de 20 dacă vreau. Depinde de om, dacă tu la 15 gândeai mai puțin, nu înseamnă că și altul e la fel. Eu sunt mult mai matur pentru vârstă mea, nu ma cunoști în realitate Știu ca trebuie sa bag bani la asigurări și chestii, dar problema este ca depinde de mașină și nu știu dacă ajung 3000 euro pentru o mașină de 100.000 euro.
și eu credeam la 15 ani că sunt foarte matur...eram fix invers
să inveștești 100k într-o mașină e foaaarte matur
un a8 are doar impozit de vreo 2000 euro și se devalorizează cu vreo 15%-25% pe an
In ciocolata. Mi-as cumpara ciocolata intr-o cantitate cat de mare ( cam de toti banii ) sa fiu sigur ca-mi ajunge o buna parte din viata.
Ba chiar asta inseamna, fraier e putin spus, e altceva aici, nu gasesc cuvantul potrivit hmmm, visator? Sau aiurit! Ma mai gandesc. Revin.
Sa dai 100.000 pe o masina nu e deloc matur, doar daca ai salariu de 10.000 de euro pe luna, poate mai mult.
Care e diferenta intre a avea o masina de 100.000 de euro si o masina de 10.000 de euro? Din perspectiva de vedere a unui om matur nu e nici o diferenta. Masina e o necesitate si nu un moft! Doar ca esti mai "smecher" daca ai o masina de 100.000 euro fapt care nu vad cu ce te ajuta.
Poti sa ne explici si noua din punct de vedere al unui om matur cu ce te ajuta in viata o masina de 100.000 de euro ( in care practic iti investesti toti banii ) comparativ cu una care costa de 10 ori mai ieftin?
Nu ma interesează cat se devalorizează, ma interesează sa îmi ajungă sa o plătesc. Poate asa erai tu, nu am ce sa fac. Sunt multi care dau atâția bani, nu e vorba de ani aici, e vorba de plăcerea frumuseții unei mașini. Sper ca înțelegi, dacă nu, nu.
Nu o iau pentru a ma ajuta la ceva în plus neapărat, o iau pentru ca arata MULT mai bine ca una mai ieftina. Eu sunt pretențios, nu as rămâne la o mașină de 10 mii nici dacă ma plătești. Asa sunt eu, nu am de gând sa va ascult vouă hate pe online, scriu și scriem inutil. Știm sa criticam un om pentru ca își dorește un lucru, e strict problema lui iar problema voastră e strict a voastră. Are sisteme MULT mai bune în al doilea rand. Asa sunt eu, mi-a făcut placere. Asta a fost ultima chestie pe care o scriu pentru eu ca sunt în virtual și e inutil sa îmi pierd minutele din viata sa va scriu vouă și sa ma criticați pe problema mea. Iar pentru cel care mi-a spus mai sus ca asta înseamnă, mai bine vezi de treaba ta, ești pe online aici și nu rezolvi nimic. Nu ma deranjezi ca stai și razi pe online și ma faci mai mult ca fraier, mulțumesc.
Tu ești mai smecher sa înțeleg ca stai și ma faci fraier pe online și razi? Nu cred. Nu ma deranjează cu nimic, poți sa razi cat vrei. Nu rezolvi nimic, razi acolo mult și bine, draga deștept. Nu ma cunoști în realitate, sunt mult mai matur ca un adult. Poate aici nu sunt, pentru ca este o pofta a mea și am pretenții la la o mașină și la tot uin general, dar în realitate când e vorba de altceva, ori gândesc la fel ca un adult, ori mai mult. Nu cunoști un om, nu mai vorbi. Ești pe virtual și nu are rost, chiar nu ma interesează părerea ta și a voastră.
Si cum scot profit din asta? Ideea este de a multiplica suma, nu de a o risipi.
Mai mult de 14 ani nu ai. Îmi dau seama după cum scrii, un om mai matur nu stătea sa rada aiurea într-una aici, de un utilizator care are pretenții la o mașină. Nu îți convine? Bun, taci și du-te la alta întrebare. Eu asa fac, ce ar fi sa înjur și sa rad de toți? Mai și vorbești de. Nu mai zic nimic. Dacă eram administrator aici, jur ca blocam toți utilizatorii pe IP, sa scap de ăștia care răspund și își bat joc de utilizatori. Ia și razi ca eu nu mai am treaba, îmi bat capul cu toți copiii pe un site. Ceau și vezi, poate nu mai razi asa aiurea, nu cred ca râdeai asa mult încât sa folosești acel emoticon.
Linisteste-te. O sa razi și tu de tine peste câțiva ani.
Un atelier auto este perfect, în 100k citisem undeva ca întra pământul, hala, echipamentul... Super dacă ai parte de banii ăștia
Nu te certa cu el, este un copil cu probleme mari, are doar 15 ani si este clasa a VI-a. La el, tot ce zboara se manaca!
andreiscripcaru întreabă: