Cred ca se cunosc doar aceste variante:
- strangi bani si iti cumperi una sau faci una;
- mostenire;
- castigi la loto (desi face parte din prima varianta);
- te ajuta cineva cu banii;
- iti cumpara altcineva casa;
- te casatoresti cu cineva cu casa;
- ti-o da cineva moca.
Zi faina!
Numai prostii i ai zis, strîngi bani, deunde, mostenire, are familie? Ca nu a zis, te casatoresti cu cineva cu casă, nu toti au norocul ăsta, de obicei fetele vor ca băiatul sa aibă casa nu invers, i ti cumpără altcineva casa, cine este acel filantrop care sa dea case asa unor ne cunoscuti, nimeni, ti o dă moca cineva, dr cu.
Daca ai salariu bun faci credit si i ti cumperi casă, daca nu ai este mai greu, nu ai familie? De ce nu stai cu familia ta? Ce varsta ai? Alta solutie nu există decat sa ai salariu mare si banca sa te imprumute daca nu ai nu poti avea casa ta, si mostenire primesti numai după moartea părintiilor tai
Stiu cum NU faci rost de o casa: intreband pe internet "cum fac rost de o casa".
Majoritatea oamenilor fac rost de o casa facand un credit si apoi muncind 30 de ani sa-l plateasca. Asta implica binenteles sa ai un job si sa-l mentii vreme de 30 de ani.
Solutii rapide care sa nu implice nici risc, nici efort, nici noroc chior nu prea exista.
Acum unde locuiesti? cu familia sau in chirie?
ti-ai facut vreodata un buget? ce faci cu venitul tau? fa-ti un buget clar, mancare, bautura, consumabile, cheltuieli cu locuita, cheltuieli cu transportul, si pe termen scurt gen 1 an, cheltuie doar pe stricul necesar, apoi bani economisiti ii folosesc ca avans la un credit. munceste mai mult decat cele 40 ore clasice pe saptamana, mai ia-ti un job, ceva... majoritatea persoanelor ce eu le cunosc lcureaza intre 60 si 80 ore pe saptamana, si desi poate au salarii destul de mici de 2000-2500 lei, cu ce fac in plus pe luna resesc sa economiseasca si 7000 euro pe an. in timp ce au si rate si copil de crescut, deci se poate.
Te duci in afara sa muncesti fara sa cheltui bani pe haine de firme sau masini scumpe si in 10 ani sau chiar mai putin daca ai un salar bun poti sa iti cumperi o casa