Viata e ca in ''paradis'' daca stii sa dai din coate si sa-ti faci loc printre fraieri.
Daca intri intr-un mediu ok si ai si ceva noroc, e frumoasa. Financiar asta. In rest, ca peste tot.
Viata, in general - nu numai in Romania, este o provocare. Fiecare cauta sa gaseasca cele mai bune solutii, desi nu e usor deloc. Daca te ajuta putin si hazardul, atunci poti spune ca e OK, sau ca te-ai nascut sub o stea norocoasa. Daca nu...
Traim aici si asta ne ocupa chiar tot timpul, de fel si de drept nici macar nu mai sesizam ce simtim, ce gandim despre ea.
Exceptand partea financiara? Mie unul mi se pare destul de ok!
Parerea mea personala
Intrebarea asta a fost pusa in 2009.
@Yoanna73 daca mai intri pe aici spune-ne cum e viata in Spania azi?
Sau sa spun eu? La fel ca si in Italia sau Romania, traiesti de pe o zi pe alta si nu pui nimic deoparte!
Viata.este cum ti-o faci; oriunde vei merge; daca ai ceva studii superioare poti face fata si pe plan financiar insa daca ai stat si ai mancat seminte pe bancile scolii, nu ai nici macar o facultate poti spune ca traiesti prost. Romania este tara in care m-am nascut si care imi place. tuturor ne place sa stii, insa ce-i care spun ca nu le place aceasta tara este pentru ca sunt niste putori de oameni care nu fac nimic cu viata lor si care traiesc de azi pe maine ca niste slugi! nu va place Romania? Adios! Iesiti din aceasta tara! scuze pentru limbaj dar stau si citesc si ma deranjeaza faptul ca nu le place viata! Fiecare are diverse oportunitati, insa nimeni nu progreseaza, asteapta sa le cada bani si case din cer! Muncitii si nu va mai plangeti!
Sincer ma bucur ca mai exista asemenea persoane.Ai dreptate in tot ce ai scris.Romania este reprezentata de noi toti romanii. Unii dintre asa zisi romani duc la distrugerea Romaniei.Si de ce pentru ca nimeni nu face nimic.Toti se cred moderni si pleaca in strainatate lasandu-si pamanturile si fiii in paragina.Si pe urma Romania e saraca, analfabeta si restul. Avem nevoie de o mare schimbare. Hotii de la guvern ne sug sangele si ne golesc creierele.Cum e posibil ca Basescu dupa 4 ani in care nu a facut nimic sa fie reales presedinte? E aproape toata Romania atat de oarba? Nu trebuie sa mai permitem coruptiei, hotilor si analfabetilor din aceasta tara sane mai conduca.Ei sunt peste tot in scoli, in politica, in televiziune.Am dat bacalaureatul acum 2 ani si mi-e rusine ca trebuie sa vorbesc de asemenea situatie in care profesorul il ajuta pe elev sa rezolve subiectele sau ii permite sa copieze, iar elevii cinstiti care chiar au invatat sa fie luati in bataie de joc.Rusine! Nu meritati sa va chemati romani!
''E usor de acuzat o natiune sau o tara,
Daca nu-ti convine, pleaca in p*** mea afara!''
Cam asta-i!
Ii dai m u e din picioare. No offense dar X-(, nu poti trai in Romania nici cu doua facultati. In Romania nu faci nimic, te uiti pe strada( si aia distrusa vai de mama ei) si la oameni disperati care trec strada de dimineata ca sa ajunga la metrou(nici macar nu e soarele pe cer). Nu ai la ce te uita la televizor, in afara de Moni si Iri( lol, oameni cu bani dar fara minte). Sunt multe dar nu stau sa insir acu.
sorin8256 întreabă: