Trebuie sa cumperi din timp si sa prinzi o promotie pentru a cumpara mai ieftin. Sunt mai multe companii low-cost, una din ele este Blue Air: http://www.aripi.ro/
Mai cauta si la wizz air, easy jet. Preturile difera dupa companie, zi, agentie, asa ca trebuie sa cauti pana gasesti pretul si zborul cel mai avantajos.
Vreau sa imi cumpar un bilet de avion online cu plecara din baneasa si sosire la paris beauvais ca am auzit ca e mai eftin asa si da-mi un sait ceva unde gasesc mersi
Pai ti-am lasat unul in primul raspuns. Cautarea dupa cea mai convenabila optiune o incepi si tu de pe google (zboruri low cost, Bucuresti Paris avion, te descurci cu cuvinte cheie presupun ). Preturile se schimba de la o zi la alta asa ca probabil nu poate nimeni sa iti dea cea mai buna optiune.
Intr-adevar taxele de aeroport sunt mai mici pentru Baneasa decat pentru Otopeni/ Charles de Gaulle, vezi sa nu te sui in taxi cand ajungi acolo ca te usurezi de 30-60 Euro. Ia un autobuz sau metro/RER.
Mergi la o agentie de turism! te ajuuta ei(primesti sfaturi, brosuri si preturi)
Http://book.wizzair.com/Default.asp?slid=clear&language=RO faci din timp o rezervare sunt cei mai ieftini crede-ma!
Daniela_Danieladaniela_1993 întreabă:
anonim_4396 întreabă: