| florino99 a întrebat:

Cum faceti voi bani pe internet?

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Muncind. PTC si alte mizerii de genul asta sint prostii pentru incapabili.

6 răspunsuri:
| StiuCeSpun a răspuns:

Iti propun adf.ly, de ce? Pentru ca adf.ly este un sistem sigur, cat timp respecti regulamentul esti platit. Cauta dovezi de plata pe google daca nu ma crezi.
Cum faci bani cu adf.ly? Pai adf.ly este un serviciu cu ajutorul caruia scurtezi linkuri si primesti bani de fiercare data cand cineva da click pe el. Daca ai un blog sau site si mai bine, pui reclame de la adf.ly si iei bani pentru vizitatori. Poti castiga pana la 5 dolari /1000 views. Poti posta linkuri de download scurtate cu adf.ly pe forumuri in descrierea la un video pe youtube pe site-uri gen yahooanswer peste tot.Pentru inceput iti trebuie o adresa de mail valida, plata se face prin paypal sau alertpay ...nu este necesar decat la retragerea banilor cont de paypal sau alertpay.Inscrie`te aici :http://adf.ly/? id=997676. Daca te-ai inscris pe linkul dat si vrei sa te ti de treaba sau ai intrebari da add la banionline50@yahoo.com si iti arat mai multe metode.

| NPA a răspuns:

Http://www.clixsense.com/? 4440416 In doar 2 zile am facut 3 dolari si inca fac bani in continuare:D

| ShacKalul a răspuns:

Eu investesc banii in pariuri sportive, dar nu o fac de capul meu asa la noroc, folosesc sfaturile profesionistilor.
De trei luni folosesc predictiile sportive ale site-ului www.WinningCrazy.com
Sunt gratis si au o rata de succes foarte mare. (357 predictii acordate dintre care 320 corecte)
De exemplu, in luna Iulie au acordat 17 predictii dintre care 16 bune. Toate predictiile acordate in ultimele trei luni (castigatoare sau necastigatoare), de cand am cont pe acest site au fost trecute la statistica. Ca doar nu credem fara sa cercetam.;)
Asa fac eu banii pe internet.

| claudia74 a răspuns:

Scrie-mi pe moc5mags@yahoo.com si eventual un nr de mobil si te invat cum sa castigi pe net sigur si legal

| Lazar_Ovidiu_1984 a răspuns:

Salut,

Iti raspund pe scurt:
- bani din propriile carti
- bani din produse infromationale electronice
- bani din afilieri
- bani din afilieri si propriile produse dar prin intermediul Amazon.com

Descriu mai in detaliu ce si cum pe blogul meu:

http://www.banidinbloguri.com/blog/

Întrebări similare