Pe mine altceva ma ingrijoreaza daca nu cumva mancarea care ramane de exemplu portie mare de carne sau de cartofi prajiti pe care clientul nu o termina, nu se foloseste si pentru alti clienti...adica cine ne garanteaza ca sunt serioase toate restaurantele?
La asta nu m-am gandit yuck. Ma simt ca boschetarii care trec prin centru vechi si mai iau cate ceva de pe masa, dupa ce pleaca clientul.
O face pe loc, au cazane pregatite de aia iti zice ce au disponibil. Transportul dureaza sau mai bine mergi tu sa mananci la ei
Ma refeream la mancatul in restaurant... intervalul de timp dintre comandat si primit farfuriile.
Ciorbele,supele sunt deja gătite de seara, clătitele la fel, salatele ți le fac pe loc, carnea o prăjesc în momentul ala, mămăliga o fac în cantitate mica și iese în 10 min,cartofii prăjiți sunt din aia congelați gata tăiați, băgați la prăjit în baie de ulei deja încins, aragazurile sunt mereu pornite, tigaie pe foc, totul încins.
Nu mananc in oras, de fapt nici la petreceri nu merg, n-am incredere, dar vad meniuri afisate in geam, si deduc ca au pregatite x portii. De exemplu cand e ciorba in meniu, se apuca se seara sau dimineata, fac o cantitate mare. Logic!
Maica-mea lucreaza la un restaurant grecesc, probabil sa spui, aoleu, e ceva de fite, mancare buna, scumpa, nu, e luata mancare inghetata si gatita/prajita/coapta, whatever, cel mult poate sa puna ceva condimente pe ele, paprika, mai multa sare, ardei etc, mai ales pe cartofi si chestii de genul asta, si ma gandesc ca la fel este in majoritatea restaurantelor "simplute".
Mersi. Si de curiozitate ce face restaurantul cu mancarea care ramane in farfuriile clientilor?
O arunca la gunoi, uneori se intampla sa arunce si portii intregi, btw scuze ca am raspuns greu, abia acum am intrat sa pun o intrebare si ti-am vazut si intrebarea acum.
Imi vine greu sa cred ca o arunca la gunoi, atata timp cat arata bine inca. Dar mersi de raspuns