| Razvan_Nicolae_1992 a întrebat:

Cum imi pot da seama ce am platit cu cardul intr-un extras? Deci am extrasul de cont si imi apare depit 225 de lei plata si apoi imi scrie ceva Pay*U shop digitalna Bucuresti RO.Nu imi pot da seama ce trazactie e aceasta.DAU FUNDA

2 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Platile in numerar nu apar in extrasul de cont. Cele cu ordin de plata se face la ghisee si se specifica asa ceva. "Pay*U shop. digitalna Bucuresti RO." este indicativul beneficiarului platii. In extras trebuie sa fie mai multe indictii, inclusiv nr. cardului sau prin transfer.

| Zuzu1991 a răspuns:

Ala e un sistem de plati, pe vremuri fiecare solutie de platit cu, cardul era tinuta de respectivul serviciu, acum nu se mai practica deloc asta pentru ca e foarte greu de securizat, in schimb cand ajungi ca platesti on-line cu, cardul te trimite la un serviciu inchiriat de plati, inclusiv firme mari cum ar fi Digi fac asta

acum, ce poti sa faci e sa suni la banca, fiind cardul tau AI DREPTUL sa stii unde ti s-au dus banii, mai ales daca dupa aia o sa faci plangere de furt (daca nu stii de tranzactie cineva te-a furat de banii aia)

ORICUM, da telefon la banca URGENT si suspenda cardul, altfel, cine ti-a luat datele s-ar putea sa faca si alte furturi