| Liniuta1 a întrebat:

Cum pot deveni bisnitar cu telefoane si componente de pc aduse din strainatate si dupa sa le vand pe OLX sau forumuri? De unde as putea sa le cumpar mai ieftin?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa faci bisnitareala cu lucruri furate, fiindca telefoanele aduse din strainatate sunt furate si Politia este pe urmele hotilor. In ziua de azi fiind f usor sa dai de urma unui telefon, mai ales daca are sistem de protectie sau GPS pe el, aratand locatia unde se afla si s-a activat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

...din strainatate? Zic si eu. Nu cred ca vei gasi pe la Iasi, in subsolul vreunui batran, doua tiruri de electronice sh functionale si inca in cautare, la pret de zacusca.
Trebuie sa gasesti niste ponturi acolo, de exemplu o firma care ofera suport IT pentru alte firme, si stie cand se face upgrade la capitolul computere, monitoare, routere, imprimante, etc, si te poate pune in legatura, pentru a le cumpara pe cele vechi.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca vrei mega-bisnita, uite ai putea incepe cu vreo 20 de procesoare de la astia - https://computerstoreberlin.de/
Eu mi-am luat un i5-3570S cu 42 EUR, din care 12 transportul. Daca mai luam vreo 2-3, tot atit era transportul, doar ca eu am luat pentru mine. Ideea e ca au si procesoare cu pana in 5 EUR pe care la noi le gasesti pe OLX sau Okazii cu macar 50 RON bucata...

Răspuns utilizator avertizat