Site-urile PTC(pay to click)- acele site-uri unde trebuie sa te loghezi zilnic si da dai click-uri pe reclame, ca sa faci ceva banuti trebuie sa dai link-ul tau de referal si altora, si apoi pentru click-urile lor primeste si tu un procentaj, cu cat dai link-ul la mai multi si acestia isi dau click-urile in fiecare zi cu atat mai multi $ faci zilnic. Cand ajungi la 3-4$ iti poti inchiria/cumpara singur acesti referali, dar nu toti vor da click-ui in fiecare zi, si nu pe toate reclamele. Deasemenea, poti opta si pentru un upgrade de cont pentru a avea mai multe benificii. Ai nevoie de un card visa si de un cont alertpay sau paypal pentru a scoate banii. Pt mai multe detalii add ndumitriu67
Ptc-urile sunt de rahat, daca vrei bani adevarati trebuie saiti faci un site si sa ai trafic mare poe el o sa iei bani buni din reclame
Am incercat toate prostiile posibile,(inclusiv fanslave si paid2 youtube) peste tot vezi numai banare cu teancuri de bani de zici ca a dat norocul peste tine nu alta :))siturile cu PTC sunt de nimic(primesti 0.001$/click), daca poti sa faci 2 centi/zi. Am gasit unu mai de Doamne ajuta dar sa nu va asteptati sa va imbogatiti peste noapte, in schimb poti sa faci cam 3-4$ pe zi fara sa rastorni muntii, la inceput e mai greu dar dupa 3-4 zile treaba se usureaza, e ceva gen Microworkers doar ca sunt mai multe joburi, iar pentru incepatori au "Site surfing" care e platit de 4 ori mai bine decat pe site-urile de PTC care isi bat joc de tine, va puteti inregistra pe linkul meu de referral daca vreti http://dollarsincome.com/-231748.htm, incerca-ti 1-2 zile ca nu aveti nimic de pierdut si nu veti regreta.BAFTA!
Http://bani.rosites.net/index.php?rid=curk cel mai usor mod de a face bani.cu doar o investitie de 2.5 euro plata, vei avea parte de 20, 30 de plati zilnic a cate 1 euro plata. spor la bani si va astept!
Iommix întreabă: