| Nicoleoficial a întrebat:

Cum pot face bani pe net? Vă rog să nu fie site-uri virusate!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Crezi ca faci bani fara sa faci nimic? Total gresit!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce stii sa faci?

| LPCTSTR a răspuns:

Nu poti fara sa depui munca sau fara sa te bagi in chestii dubioase precum programe de referral sau "privesti reclame si yeei bani"...
Daca ceva suna ca iti da bani gratis, sansele sunt ca chiar tu sa fii cel care va face bani, dar nu pentru tine, ci pentru cel care te-a prins in capcana.
Pe scurt, un job nu se compara cu niste mizerii de siteuri saracite de orice venit.

| danbnz a răspuns:

Ce stii sa faci?

| JicaContra a răspuns:

Freelancer

| morfeo a răspuns:

Fa videochat

| Maxxxi a răspuns:

Pe fiverr daca vrei e site official si contine o gama larga de "joburi". Poti desena, sau sa creezi site-uri sau sa faci logo-uri reclame, sa canti ceva, etc sunt foarte multe categorii.Dar mai intai trebuie sa stii la ce esti bun, sa exersezi si sa stii ceea ce faci. Daca toti ar putea face bani pe internet fara nicio experienta cine ar mai munci...Si daca vrei sa faci bani din vizualizarea reclamelor sau completarea a unor chestionare mai mult tu pierzi timpul si castigi o suma infirma de bani daca nu iei teapa.Trebuie sa exersezi foarte mult ca oamenii sa te plateasca pentru munca prestata, daca tu faci ceva ce oricine ar putea face singur si e usor, de ce sa mai plateasca? Pentru tine cred ca ai sub 16 ani ai putea sa inveti un limbaj de ex. c++ sau html(se cauta mult domeniul acesta si stiu un prieten ce a muncit la un joc pentru o firma din strainatate vreo 4-5 luni si a castigat 10 000 roni, dar a muncit, se pricece si are vreo 3 ani in care a exersat(el are 17 ani) ).Ai putea sa inveti sa desenezi desi acest lucru depinde si de talent si de coordonarea ochi-mana e mai mult un talent.Ai putea sa inveti sa editezi video-clipuri ale Youtube-rilor nu e foarte greu dar e destul de ""migalos". Oricum sunt destul de multe posibilitati dar cel mai important sa faci ce iti place si la ce te pricepi, asa nu o sa ti se para greu lucrul tau si o sa vrei sa inveti si mai mult si sa devii si mai bun. Sper sa reusesti sa iti gasesti talentul, eu am zis mai mult sus cateva variante ce mi se par destul de ok.Succes!