| SonicAndrei a întrebat:

Cum pot face rost de bani în scurt timp?

De exemplu voi avea 90 de lei lunar din bursă (de la școală), dar aș vrea mai mult. Eu mai am variantele: fac un film și îl vând; strâng timbre și le vând peste 10 ani.

Dar aș vrea ceva mai rapid și sigur. Să spunem, că vreau să fac rost de 10 milioane în 6 luni. OK, aproximativ...

Răspuns Câştigător
| Bogdan372 a răspuns:

Simplu te inscri primesti un link si il postezi unde vrei tu si cine se inscrie pe linkul tau tu primesti 1, 5$ de persoan

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine crezi ca iti va cumpara filmul?

| SonicAndrei explică (pentru suntserios):

Nu asta e ideea (am oricum posibili cumpărători). La o întrebare nu răspunzi cu o întrebare, ci dai un răspuns. Eu am întrebat cum pot face rost de bani în vreo 6 luni. Și încă nu am 18 ani.

| fany22 a răspuns (pentru SonicAndrei):

Si eu te-am intrebat, daca ai card online(orice business online) si daca esti pregatit pentru o afacere online?

| SonicAndrei explică (pentru fany22):

Nu prea cred. Dar ce afacere?

| SonicAndrei explică:

Pare interesant. Cum fac mai precis? Am citit ce scrie acolo dar aș vrea mai multe informații.

| Bogdan372 a răspuns (pentru SonicAndrei):

Simplu te inscri primesti un link si il postezi unde vrei tu si cine se inscrie pe linkul tau tu primesti 1, 5$ de persoan

| AllinaDaniella a răspuns:

Atunci o sa ai banii peste 10 ani cand vinzi timbrele laughing

| SonicAndrei explică (pentru AllinaDaniella):

Peste 10 ani o să am un serviciu. Chestia cu timbrele e altceva. Mie îmi trebuie să strâng bani în 6 luni, dacă se poate mai rapid.

| cdu92 a răspuns:

Vrei sa faci bani rapid dar te-ai gandit sa colectionezi timbre si sa le vinzi peste 10 ani? Asa ceva...

| AllinaDaniella a răspuns (pentru cdu92):

Copilasi fara minte.

| SonicAndrei explică (pentru cdu92):

Voi doar propoziția cu timbrele ați citit-o? Am zis că ar fi o variantă, dar care durează mult.

Eu vreau ceva mai rapid.

| fany22 a răspuns:

Salut! ...cati ani ai? fa-ti un card valabil on line, si dupa aia discutam.Bft.

15. Dacă aveam un loc de muncă nu întrebam.

Nsp...nu stiu daca la varsta asta ati poti face un card valabil on line...intereseaza-te la o banca(brd, etc.) si dupa aceea vedem ce e de facut.bft.

| fany22 a răspuns:

Nsp...nu stiu daca la varsta asta ati pot elibera un card valabil online(visa, mastercard), intreaba pe la banci daca poti sa faci un card, dupa care vedem ce e de facut...bft.

| fany22 a răspuns (pentru fany22):

Scuze nu stiu ce s-a intamplat, nu mi-a luat nici un mesaj, dupa care au aparut 3 la rand...

E OK, mi s-a întâmplat odată și mie ceva asemănător.

Intereseaza-te de card si mai vorbim, este tip MLM....pana atunci pa.

| jojolina39 a răspuns:

Pai in primul rand depinde cati ani ai. Daca esti major ai putea sa te angajezi undeva cu jumatate de norma, dar daca esti minor incearca sa-ti ajuti vecini in schimbul unor sume. P.S peste 10 ani probabil ca vei fi pe salarul tau big grin Multa bafta, sper ca te-am ajutat!