Simplu te inscri primesti un link si il postezi unde vrei tu si cine se inscrie pe linkul tau tu primesti 1, 5$ de persoan
Nu asta e ideea (am oricum posibili cumpărători). La o întrebare nu răspunzi cu o întrebare, ci dai un răspuns. Eu am întrebat cum pot face rost de bani în vreo 6 luni. Și încă nu am 18 ani.
Si eu te-am intrebat, daca ai card online(orice business online) si daca esti pregatit pentru o afacere online?
Nu prea cred. Dar ce afacere?
Pare interesant. Cum fac mai precis? Am citit ce scrie acolo dar aș vrea mai multe informații.
Simplu te inscri primesti un link si il postezi unde vrei tu si cine se inscrie pe linkul tau tu primesti 1, 5$ de persoan
Peste 10 ani o să am un serviciu. Chestia cu timbrele e altceva. Mie îmi trebuie să strâng bani în 6 luni, dacă se poate mai rapid.
Vrei sa faci bani rapid dar te-ai gandit sa colectionezi timbre si sa le vinzi peste 10 ani? Asa ceva...
Copilasi fara minte.
Voi doar propoziția cu timbrele ați citit-o? Am zis că ar fi o variantă, dar care durează mult.
Eu vreau ceva mai rapid.
15. Dacă aveam un loc de muncă nu întrebam.
Nsp...nu stiu daca la varsta asta ati poti face un card valabil on line...intereseaza-te la o banca(brd, etc.) si dupa aceea vedem ce e de facut.bft.
Nsp...nu stiu daca la varsta asta ati pot elibera un card valabil online(visa, mastercard), intreaba pe la banci daca poti sa faci un card, dupa care vedem ce e de facut...bft.
E OK, mi s-a întâmplat odată și mie ceva asemănător.
Intereseaza-te de card si mai vorbim, este tip MLM....pana atunci pa.
Pai in primul rand depinde cati ani ai. Daca esti major ai putea sa te angajezi undeva cu jumatate de norma, dar daca esti minor incearca sa-ti ajuti vecini in schimbul unor sume. P.S peste 10 ani probabil ca vei fi pe salarul tau Multa bafta, sper ca te-am ajutat!