Ciao! le ceri parintilor sau bunicilor caci alta solutie nu prea ai.
Pai la 12 ani nu prea poti sa faci bani, singura solutie este sa fi fata cuminte ca parintii sa iti dea bani.
Pai cam toti intrebati la ce ii trebuie banii.Pai uite si eu as fi pus aceeasi intrebare daca nu ar fi pus-o el, si eu am doar 12 ani si si eu am aceeasi problema vreau sa imi iau un telefon nou!
Eu am fost sincer... si cand a zis ca vrea sa faca bani nu cred ca se referea la a pastra 5 lei din 10 care ii da mama ei de pachet.
Ai doar 12 ani! Presupunand ca "ai doar 12 ani" poate ne spui si la ce iti trebuie banii...si de ce nu poti discuta despre asta cu parintii tai...deoarece asta ar trebui sa faci. Apoi, ai alocatie, iar parintii tai ar trebui sa o depuna intr-un cont special, gen "cont de economii pentru copii", deci alternative ar fi, asta daca vrei sa ajungi un om mare cu principii, un om care sa aprecieze comunicarea deschisa si sincera.
Toti ziceti:de ce vrei? fiindca atunci cand esti copil vrei o multime de chestii iar mama si tata nu le cumpara, asa ca trebuie sa faci rost de bani.si nu ai bani.cum faci rost:pastrezi banii de mancare,astepti pana la Craciun,minti ca iti trebuie pentru ceva, astepti pana de Pasti, astepti pana la ziua ta.
P.S. si eu am nevoie de bani...
Eu mai bag din cand in cand la PARIURI SPORTIVE..vezi si u daca te pricepi si ai noroc. bafta
Du-te la inchisoare si cerele infractorilor ca astia fura de la gardian din buzunar cand nu se uita
Salut, trebuie sa ai un cont paypal, dar s-ar putea sa patesti ca mine. Raspunzi la chestionare in prima zi si pe urma nu mai poti intra in cont. Totusi, succes.
Le ceri parintilor pur si simplu.ce mare lucru.Fa si tu o economie
Daca vei intra de pe linkul pus de mine, o sa iti apara direct un formular pe care trebuie sa il completezi pentru a te inscrie.
Vreau si eu sa stiu mai exact...adk doar raspund la sondaje si gata?
si dupa cat timp pot sa primesc bani?