Pai... du-te in America si intereseaza-te sau vezi cand mai este vreun eveniment din asta la Bucuresti intreaba si tu lumea pe acolo
Frate, fii matur, nu mai gandi ca un copil de 11 ani... ce naiba..si multi inainte
Frate! Sunt destul de matur, dar viata mea fara wrestling ar fi un nimic.Adica as sta cu burta la soare uitanduma la tv toata ziua.Si sunt dispus sa fac orice sa ajung in wwe!
asa era si eu acum cativa ani... Dar acum abia daca ma mai uit la WWE. O sa-ti treaca "febra" asta!
Da e facatura wrestlingu daca era pe bune se omorau unii pe altii
Doamne... Copilu, fii realist HELLO! Viata nu se rezuma doar le wrestling...plus ca nu va mai exista peste cativa ani, si chiar ma enerveaza oamenii care sunt disperati si le curg balele dupa o prostie.Sincer, nu te supara pe mine
Auzi stii ce ma doare fix in **** de parerea ta.Intrebarea mea era doar daca stii cum sa obtin un contract
Vorbeste frums mai... eu nu te-am jignit cu nimic, doar ti-am zis ca wrestlingu e o mare prostie ce nu va mai avea viitor
Scuza-ma dar m-ai enervat cu chestia,, isperati si le curg balele dupa o prostie''
Acum am si eu o intrebare: Fenomeno, care e wrestlerul tau preferat? Al meu e Shawn Michaels
Ok! Dar am si eu o intrebare:banuesc ca nu te mai uiti la wrestling de cand shawn a plecat, nu?
Nu... in seara aia de la wrestlemania am fost SUPER-DISTRUS! Mi-au dat lacrimile
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: