| ElFenomeno a întrebat:

Cum pot obtine un contract cu wwe? Pentru cei care nu stiu:nu raspundeti!

40 răspunsuri:
| Chicaaau a răspuns (pentru ElFenomeno):

straight facestraight face

| Chicaaau a răspuns:

Pe bune?

| gabytz18 a răspuns:

Salut man. Daca vrei un contract nu poti vb cu cineva sti-l da il semnezi intri in ring si faci ce vrei. Cred ca stii ca e cam greu. In primul rand trebuie sa cochetezi cu actoria. Trebuie sa fi actor. In al 2-lea rand care e la fel de importatn ca numarul 1 trebuie sa fi bun cunoscator al limbii engleze. DUpa ce ai reusit sa-ti pui la punct chestile astea 2 te muti in america sau intr-o tara in care poti cocheta wrestlingul amator. DUpa ce ai experientza in wrestilingul amator avensezi intr-o alta ligahee hee. LA profesionisti, aici intervine sansa si norocul si cat esti tu bun. POate prinzi contract la wwe poate te duci la alta companie. Crezi ca exista cale mai usoara?

| ElFenomeno explică (pentru gabytz18):

Nu stiu daca exista cale mai usoara dar referitor la limba engleza nu este neaparata stiu multi wrestleri care nu stiu engleza de la chali la sincara...

| gabytz18 a răspuns (pentru ElFenomeno):

NU vreau sa te descurajez, dar nu cred ca exista cale mai usoara. Daca nu cunva o sa gasesti un sponsor care sa arunce cu galeti de bani in tine si sa mai vina un impresar cu un contract pe numele tau in dinti. Mai crezi in mos craciun? Sau daca prinzi pestisorul de aur thinking Ia gandeste-te cati pusti nu vor chestia asta. Nu crezi ca e enorma concurenta. NU e chiar asa de usor pe cat pare... e mai grea viata asta decat pare la tv laughing). Obisnuieste-te cu idee ca nimic nu cade din cer si trebuie sa muncesti. Apuca-te de sport in RO; exceleaza pana la cel mai mare nivel si de acolo o sa te descuri altfel. O sa fi privit altfelwinking. Oricum actoria cred ca e obligatorie; macar vocatie pentru ea, k wrestleri sunt ACTORI (ei fac show nu se omoara pe bune)... Multa bafta si daca ai fost multumit poate imi dai fundawinking

| vladyojy a răspuns:

Iti recomand in america, acolo este un bun prieten si a vrut sa intre in wwe dar... a spus ca este mult prea greu(ai nevoie de impresar) acum el lucreaza ca antrenor la ''boboci'' din wwe (cum ar veni NXT), daca vrei sa ajungi in wwe ia-ti viza!

| vladyojy a răspuns:

Successs!

| Iulian03 a răspuns:

Trebuie sa te duci in america.

| Nail_Rusty_1992 a răspuns:

Daca neaparat vrei sa ajungi wrestler
1-ani buni de sala, pentru forta
2-ia-ti un antrenor bun o sa ai mare nevoie, nu o sa iti placa antrenamentul daca neaparat vr sa stii
3-dabia dupa 2 ani de performanta o sa ajungi ceva
4-nu iti trebuie actoria

| VALYsofian a răspuns:

Iti spun eu o metoda! S-a deschis prima scoala de prowrestling in Romania in Bucuresti! Fara gluma seful este Tom Foltan il cheama, cautal pe facebook dai cerere de prietenie. Eu il am ca prieten, si vorbesti cu el. Atentie nu prea stie romana si va trebui sa ii scrii in Engleza. Sper ca te-am ajutat. Intreabama daca ai o nelamurire.