De ce ceri imposibilul... daca chiar vrei sa faci 700 de lei in cateva saptamani...du-te la produs
Nu este alta cale, decat apriurile si pacanelele
Pai asa de repede...trebuie doar sa te inregistrezi, sa astepti sa iti trimita ei mail-uri si sa le accesezi.iti vor trimite in fiecare zi mail-uri.nu este un castig imens, dar decat deloc...mie mi-au prins bine;)este sigur, fara minciuni, spam-uri, fara investitii si timp pierdut.intra aici pentru mai multe informatii http://www.maildirect.ro/inregistrare/30dd511daba183e58b0944502e862dfa
Este cam greu sa strangi atatia bani asa de repede. Fa-te reprezentant la Oriflame, Lady's, DivaLifeCosmetics, Avon si multe alte firme(toate la care poti) sau inscrie unul din parinti dar ocupa-te tu de comenzi. Altceva nu ai ce face pentru ca esti prea mic/a pentru a munci part-time. Ia niste carti vechi din casa de care parintii nu mai au nevoie si du-le la un anticariat, sau incearca sa le vinzi pe site-uri gen mercador. Poti face asta si cu haine sau alte obiecte
Eu te pot ajuta dar fa rost de 10 lei i parezi la fotbal si dc ai noroc te faci cu vreo 3 milioane asculta-mi sfatul am incercat
Si cum il ajuti ma? ii spui sa parieze 10 lei si sa scoata 20 inapoi? doar atat? Sau ii faci un bilet cu un castig de bingo metropolis dar care nu se stie daca iese?
Ba eu iti zic asa sa faci daca stii echipe de fotbal nu rata ocaziea mai bine fa asa ok eu de multe ori am avut nev de bani asa am facuti si sa stii a mers de multe ori dar gandeste-te trebuie sa stii echipe de fotbal mare
Poate ai uitat sa ii spui lui happychat k nu in fiecare zi poti pune pariuri din astea cu echipe mari. Se poate chiar si la 5 zile precizeaza si tu k trebuie sa aiba rabdare dai un raspuns intreg !
Daca te refereai la mine sa stii ca stiu echipe de fotbal... stiu toti jucatorii de fotbal mai ales cei din europa ca doar nu sunt degeaba inrait gamer de fifa
Faptul ca stii echipe de fotbal nu te face cistigator sigur la pariuri. De aia se cheama jocuri de noroc, intr-o mai mare sau mai mica masura.
Nu conteaza trebuie sa stii echipe multe sa zicem mari mici sa le stii ok
Da se chema joc de noroc doar daca pui orice meci iti iese in cale
Nu conteaza, nici un meci nu e sigur. Meciurile "sigure" au cote foarte mici. Ca sa cistigi cu o cota de 20-30 trebuie sa prinzi o serie de vreo 20 de meciuri "sigure"...
P.S. Am cistigat cu cote destul de mari la pariuri, insa nu recomand nimanui pariurile ca modalitate de a face bani. Vrei sa faci bani, muncesti. La virsta lui, de exemplu, poate face temele altora pe bani, poate duce gunoiul babelor de prin vecini, etc.
Pai da cotele mici sunt castigatoare asta stiu era smecherie sa pui cote mari cotele mari pierzi ale mici castigi si dc bacelona are cota mica castiga exemplu
Nu e nici o smecherie. Cota de 1.01 nu inseamna ca e sigura, inseamna doar ca e favorita cu sanse foarte mari de cistig. Intotdeauna vor exista surprize/meciuri vindute care sa iti strice planurile.
P.S. La un moment dat am facut o combinatie de 14 meciuri cu cote mici, maxim 1.2 daca imi aduc bine aminte, rezultind o cota de vreo 14.7. Am prins toata seria. In mod normal, ai sanse foarte mari sa ratezi chiar si la serii de maxim 5 meciuri "sigure".
Eu mereu castig cu cotele meci orce echipe ar fi
Iar marmotaaaa...
Pot sa cotinui... iar marmota invelea ciocolata in staniol
Http://www.infinitybux.com/? ref=twixer trebuie sa dai cateva clickuri zilnice si sa ai rabdare :)