Incearca sa imparti plinate, si nu-l asculta pe cei7pitici pentru ca nu incearca decat sa te pacaleasca, nu plati pomelnice sau alte prostii din astea, ca la urma urmei sunt bani munciti de tine si e pacat sa-i arunci asa.
Cel mai bun sfat posibil poate veni de la cineva care a avut o experienta similara cu a ta si a reusit profesional.
Nu cred ca este un capat de lume. In primul rand fii recunoscator pentru ce ai acum ( familia ) si integritate fizica si mentala.
Multa bafta!
Adrian
Pe de o parte esti un om bogat! tu spuneai ca ai un ingeras in familie, unii ar da orice sa poata avea un copil! Sunt convins ca atuncii cand ii privesti ochii te simti ca si incarcat si pregatit sa lupti din nou! Peste tot este greu cu locul de munca din nord si pana in sud aceasta este problema majora, unii au facultati si sunt licentiati si someaza desigur.Trebuie sa fii tare si nu uita ca tu esti stalpul casei dar stalpul are si un sprijin si tu il gasesti in sotia si copilul tau.Succes si eu sunt somer este foarte greu dar cu Dumnezeu inainte o sa trecem si peste vremurile astea grele in care cei de la putere si-au aranjat burtile si familiile uitand de noi cei care i-am votat candva. Sanatate tie si familiei tale, succes!
P.S Ai incredere in Dumnezeu si plateste pomelnice si slujbe la manastiri, la preoti batranii pentru sanatate si servici si ai sa vezi ca in viata ta o sa apara ceva si o sa se schimbe situatia! Roagate si inca o data du-te la manastiri si plateste pomelnice la preoti ei au un har mare si cu siguranta o sa fie bine, nu trebuie sa ne pierdem nadejdea!
Te pot ajuta cu un mic sfat pe partea financiara. Nu e o comara dar poate te ajuta.
http://www.wix.com/ptc_p6/2
boghdi întreabă: