Buna.Sa stii ca nu prea mai citeste lumea bloguri. Daca vrei sa ai succes trebuie sa ai vlog, deoarece volumul de informatii e atat de mare, de suprasaturat, incat lumea pur si simplu prefera sa asculte un video sau sa urmareasca un reel, un videoclip short pe Youtube etc. decat sa citeasca.Iar daca dupa ce auzi cateva minute asa un mic rezumat si esti interesat, sunt sanse mari sa asculti mai departe, sa dai follow si eventual cauti videoclipuri sau postari mai lungi pe subiect.
Daca te intereseaza domeniul, de ce nu te faci doctor? Castigi si bani, si iti poti face un vlog despre asta, unde o sa ai mai multa credibilitate din moment ce esti doctor.
Medical medium nu prea are ce cauta cu medicina moderna, medicina holistica, se bazeaza foarte mult pe stiinta din india de acum multe secole, nu e noua, e foarte veche, si incearca sa contrazica noua medicina, e ca si cum am spune ca medicina din evul mediu e foarte dezvoltata, ceea ce nu e deloc adevarat.
Medicina holistica, e chiar depasita si desi ei promit ca verifica pacientul, dau niste tratamente generale, si nu prea pare ca chiar le pasa, in medicina alopata, in functie de pacient si la astm exista suta de mediciamente si nu doar in functie de severitate, si de obicei daca nu fucntioneaza un mediciament se trece pe altul, ce promit ei e o minciuna, ca nu o sa vezi sa faca nici o anamneza, un doctor consulta pacientul in cateva secunde, si stie sa aleaga din sute de medicamente pentru aceeasi boala, cine verifica pacientul ca intreg, medicina alopata, medicina holistica, e o incercare de a reduce prostii de acum multi ani, care au fost folosite de vraci, si ei cauta in articole noi ca sa si sprijine definitiile, nu ai vazut ce citesc cei din holistica, toti citesc carti de genul acela, si pana si medicina lui Medical medium e holistica, promite ceea ce au spus vracii si altii acum nu stiu cate sute de ani, si incearca sa o updateze la sec noastre, nu prea se aduna, o sa vezi nu stiu cate videori de la cei din holistic, ca daca bei ulei de vindeci de cancer de acolo se trag, si sunt si dovezi, stiinta lui e depasita de sute de ani, si am si scris greselile sale odata. El poate sa spuna cat vrea ca stafia sa ii da informatii, dar ceea ce pare este ca vrea sa vanda informatii de care incercam sa scapam si sa ajungem la medicina moderna.
Am mai spus nu se leaga holistica cu medicina moderna, orice medic intreg la cap ar zice nu daca e vorba sa intre in aceeasi pagina cu el, intreaba pe autorii cartii si o sa vezi, iti pot da o gramada de doctori mari si importanti care critica cartile lui, iti pot da orice chestie care spune ca el e o frauda si ca se foloseste de bani pentru a obtine publicitate, dar iti place sa crezi in el.
Vrei sa ti zic un lucru nu se leaga cititul in stele cu biserica, daca ii spui la popa de asta iti va spune si el.
Oricati medici vrei, nu o sa fie unul intreg la cap care sa zica ca Medium medical ii true, tot ce zice contrzice medicina,
citeste asta: https://www.vanityfair.com/......e-believer
nu e simplu cum crezy cu el, toti medicii stiu ca el e un fals, si ca ia bani din minciuna, si eu am citit biblia, pot spune cu mana pe inima, ca acel spirit sub nici o forma nu e Dumnezeu, daca are curajul sa l numeasca asa, in biblie oamenii erau omorati pentru ca faceau Dumnezei falsi, numele de Dumnezeu este scris in loc de Yahwe pentru a nu mispronunta numele sau si a nu crea ura, deoarece el uraste asta, nu te gandii ca vorbesti cu cel mai bun prieten, nu o sa vezi pe nimeni in biblie care ii spune lui Dumnezeu altfel decat un nume mare, si spirit e ceva mic, pana si in vechiul testament, Ingerul lui Dumnezeu pentru Isus, si nu simplu spirit, e de parca ar fi cot la cot cu el, nici in rugaciune nu ne rugam Isuse iti multumim pentru ca, spunem Doamne! iti multumim, orice duh care e numit spirit nu poate fi numit spirit, Dumnezeu nu se lasa numit asa, ar fi pedepsit foarte aspru de Dumnezeu, ca spirit ar fi:un spirit rau sau orice altceva:(
Pot sa ti mai dau multe multe motive pentru care acel spirit nu e Dumnezeu, singurul mod in care ar fi un Dumnezeu, ar fi daca te ai referii la o alta religie, poate te referi la buddism, sau la hinduism, dar la Crestinism, Islam si iudaismul nu o sa vezi asa ceva, daca cineva s ar gandii sa pronunte asa ar fi omorat cu pietre.
La noi Dumnezeu vine de la Dumne si zeu,
la musulmani vine: allah care inseamna un singur zeu, nu e numele lui Dumnezeu e cam acelasi lucru care il facem ca sa spunem ca ne referim la el, nu poti sa te referi la Dumnezeu cu o atitudine de nimic, trebuie sa te adresezi asa: Dumnezeu.
Deci na, scrie chiar in biblie cine nu spune numele lui Dumnezeu e un mesanger al diavolului si un antichrist
Deci el nu a spus nici macar Dumnezeu, a spus spirit, nici un Christian intreg la cap nu face asta,
https://thewind.radio/verses/verse/?verseid=154719
Numele sau are putere, batandune joc de numele sau in acest hal doar ne dam arama pe fata, si biblia spune de astfel de proroci care se vor comporta pot folosii si biblia, si invatatura, nu te lua dupa ceea ce iti spune, daca nu e in stare macar sa spuna Dumnezeu, sigur e un proroc mincinos si un antichrist,
https://theconversation.com/five-things-to-know-about-the-antichrist-148172
Tu crezi ca cineva din boserica nu poate fi anticrist uitate la aceia cu aur din apocalipsa, e exact cum se descrie popa si catolicismul, treaba este ca nu religia e vorba acolo, acolo spune diferenta intre cresini cu numele si falsi, multi o sa fie intre crestini care o sa zica despre darurile duhurilor: dragostea bucuria pacea, etc. dar nu spun nimic despre invatura biblie: si atrag pe oameni in iad e chair un preot pe tik tok care zice ca e ok sa fii gay, dar biblia condamna asta, pare un tip de treaba dar asta nu l face un crestin, un crestin nu e un tip dragut un crestin e o persoana care indeplineste toata biblia, incluzand a o propaga, a zice despre ea, cum poate fi cineva profet fara dragostea de a aduce oameni spre Dumnezeu, si sa zicem ca i atrage dar fara cuvant e tot 0, deoarece tot biblia spune asta,
Daca vrei sa crezi in el, ca spiritul e Dumnezeu, arata mi ca ia numele lui Dumnezeu in slavi si spune Dumnezeu si nu spirit:(
Daca vrei pentru cunostiintele sale, tot la fel, am auzit partea aceea ca multi crestini o sa zica, bla bla am cautat despre acel spirit, si cam toti cei care scameaza fac asta, ca sa incepi sa il crezi, el spune sper ca crestinii sa se convinga dupa ce se uita pentru ca e gratis, de parca gratis e cel mai important cand vorbim despre Dumnezeu, sa nu i mai ponegreasca numele:(((((
Unu ca el nu are cum sa fie Crestin dar pai profet, medium daca vorbeste cu spirite rele dar altfel nu, cei care vorbesc acolo sunt fie creduli care se arunca fara sa i incerce cartile, am vazut si din astia, si nu putini, si mai sunt si cei platiti, sunt prea multe dovezi, pana si biblice ca el e un fraud, nici macar nu a cercetat biblia cum trebuie sa stie cum sa para autentic, de ce crezi ca crestinii adevarati sunt suparati:(
A luat doar partea ca Dumnezeu ne spune sa avem compasiune intre noi.
https://www.biblegateway.com/......?/passage/
Acelasi Dumnezeu a zis ca nu a venit sa aduca pacea ci sabia, deci ura pe crestini si durere, ii va duce pe crestini impotriva lumii
https://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah%2045%3A7&version=KJV
uita te la acest vers de mai sus: evil inseamna acolo haos, el aduce durere si suferinta:(
Poate ca ne cere sa avem compasiune cu ceilalti dar nu inseamna ca ceilalti o sa fie la fel, sa fii crestin inseamna sa fii urat de toti care nu sunt crestini:( si sa cauti numai iubirea lui Dumnezeu, si cuvantul.
El nu a zis nimic din biblie, aproape toti ucenicii or murit ca biblia sa fie raspandita, si multi or murit sa fie raspandit cuvantul, e absolut imposibil ca el sa aiba o relatie cu Dumnezeu, si sa nu vrea sa salveze vietii, si ghiceste ce cere biblia, sa fie spusa mai departe, cat a spus el 0, scrie in biblie ca trebuie transmisa, a facut asta, nu. Mai nici un om nu a vorbit cu Dumnezeu, cei care au vorbit erau voarte curati, se rugau zilnic, respectau biblia, nu se gandeau decat la Dumnezeu, Dumnezeu nu se duce la un om pentru ca zice acum am plan cu tine, biblia ne spune clar ca desi nu are preferati, cine il cauta mai tare, acela va il va gasi mai tare, de aceea desi erau 12 apostoli, cam 3 erau chemati in mai multe locuri, sa nu uitam cat de apropiat a vrut Petre sa fie, cam de asta e vorba. Si singurul mod in care ajungi asa, nu e te gandesti la stele si astepti ca Dumnezeu sa-ti dea un semn, citesti citesti si repeti, multi au citit biblia si de 10 ori.
Chestia este ca romanii vor sa mearga si cu satan si cu Dumnezeu, dar cine merge cu amandoi nu merge decat cu satan, asa scrie in biblie, cititul in stele si alte din astea se opun crestinismului, si au legatura cu spirtele necurate scrie in biblie:(
deci na, nu ai treaba nici cu zodiile si cu nimic, sa nu crezi in zodii daca crezi in Crestinism, fie crezi in biblie, fie in zodii.:(
Vitoria Lipan din baltagul nu a mers la vrajitoare pentru ca asa e bine, ci pentru ca asa e normal pentru romani, merg si la bise, dar merg si cu alalalt, ca sa aiba de unde se inspira:(
Daca vrei sa faci neaparat ceva in care sa adaugi medici si psihologi cu facultate, nu l introdu pe medical medium acolo, si invers daca il introduci pe el nu i introdu pe ei acolo, nu o sa fie ei fericiti deloc ca i ai introdus cu ala,
uitate aici: https://www.youtube.com/watch?v=kOptCVM510k
acest doctor deja e suparat de numa pentru ce prostii a scris acel medium medical, si cum am spus e deja dovedit ca spune prostii, nu spune ea din burta e dovedit totul, numai ce spune el, e prostie:(
Eu unul nu prea am încredere în medici alopati. Mulți sunt dezinteresați, grăbiți superficiali și șpăgari iar habar nu au de vreo soluție la bolile cronice.
https://m.dcnews.ro/......18894.html
Cat despre Dumnezeu:
https://m.dcnews.ro/......18894.html
Eu ii dau o șansă Mediu.mului Medical dar nu o sa renunț la tratamentul alopat cum fac mulți.
Știința lui vine din viitor și numește Spiritul aceka:Spiritul Cel PreaInalt și poate tu nu știi dar eu admit și cochetez de ani bunibm cu cartile New Age.New Age e viitorul, care include și creștinismul.De exemplu cele mai bune cărți le găsești pe www. duvin.eu la editura Adevar Divin și la editura Hay House.
Cred ca ai auzit de Louise Hay, cea mai mare învățătoare în autoaajutor și autovindecare prin afirmații, legea atractiei și autosugestia pozitiva, plus vindecarea holistica.
Milioane de oameni au fost vindecați de învățăturile lui Louise Hay.
Eu sunt crestin new age-ist și asa îmi place sa ma numesc!
Nu știu de ce tot încerci sa ma convingă de ceva când eu sunt familiarizat cu mentalitatea New Age, nu ma lua pe mine cu Biblia ca în Vechiul Testament Iahve e un criminal care a facut multe crime și decât sa cred in Dumnezeul din Biblie care e răzbunător și dacă port o bratara de astrologie cred în New Age și chiar și în Iisus Hristos dar în stil New age-ist.
Îmi pare rău să te dezamăgesc dar nu sunt asa novice în domeniile de spiritualitate, religie plus sănătate ca să cred tot ce îndrăgi tu acolo dim Biblie on favoarea ta.Si eu cred în stilul si in felul meu,nu îmi trebuie nicio Biblie ca să cred în Dumnezeu, mai ales odiosul și lipsitul de inspirație divina Vechiul Testament, o aberație scrisa de evrei care i-a dat lui Dumnezeu o imagine de zeu gelos, răzbunător și crud, iar eu cred doar intr-un Dumnezeu care este dragoste, iubire, pace si speranta asa cum crede New Age și mărturisesc ca Iisus e de origine divina chiar extraterestra însă Vechiul Testament îl desființez și îl condamn cu orice ocazie fiindcă e o mizerie care baga spsima in oameni si provoaca repulsie, cum zicea regretatul Pavel Corut.
Iisus a fost un creator divin moral de origine extraterestra și poate cel mai bun învățător care s-a întrupat pe Terra învățător spiritual divin
Nu mai da mesaje kilometrice, ca eu credinta asta mi-am format-o deja.
Îmi pare raubsa te dezamăgesc
Iar cât privește alopatia, sunteți mana în mana cu big pharma si jumătate dintre doctori poate chiar mai mulți vânduți ei și dacă nu superficiali, șpăgari di dezinteresați.Am o părere foarte proasta despre medicii din România și s-a văzut ce pot ei și în pandemie ca ne-au omorât cu zile ei su mai marii lor și chiar eu în experienta de 28 de ani de viata am întâlnit multe gloabe de medici ci figuri în cap așteptând bani si crezandu-se cineva numai pentru ca este doctor.Te sfătuiesc sa pleci fin România dacă vrei sa practici medicina altfel te vei blaza aici, medicina în România nu prea are viitor iar sistemul e foarte prost, calitatea medicilor de la stat e foarte proasta.
Poate doar la privat sa fie altfel.
In fine.Sanatate și succes îți doresc,mulțumesc pentru interacțiunea socialo-online din ultima luna l,ești un băiat de treaba dar nu îmi poti schimba convingerile deoarece ei și familia mea suntem dezamăgiți de sistemul medical din România.
Ma orientez și îmi pun speranța în medicina complementara,alternativa deși mmol sa folosesc în continuare medicamente alopate fiindcă marea greșeală pe care o fac cei ce îmbrățișeaz medicina alternativa e sa renunti la tratamentul alopat și sa mergi doar pe alternstiv,eu nu o sa fac asta niciodată.
Am încredere în medicamente (în unele) dar nu și în doctorii romani din sistemul de stat.Dar cea mai mare speranța vine de la medicina alternativa si poate vine știe cândva,Doamne ajuta,cu ajutorul lui Dumnezeu,a Universului,a Creaorului,a Inteligentei Superioare și Ibteligente(care nu e zeul tribal Iahve cu siguranta) poate voi deveni și eu terapeut de medicina alternativa măcar în regim online sau poate îmi voi cred un blog de succes în sanatate fiindcă am atâtea materiale (carti ) și ma pasionează domeniul însă mai mult decât pasiunea e nevoia de a ma simti eu însumi si familia mea mai bine. Dumnezeu sa te binecuvânteze, bookofknowledge și sa știi ca nu am nimic cu tine absolut, mi-a plăcut ca am interacționat aici pe TPU, ești un băiat inteligent, oricum eu azi părăsesc TPU ca să ma dedic studiului medicii alternative, complementare etc inclusiv a cărților Medical Mediu.m.
Zile însorite în viata ta și sănătate!
Sper ca cândva și în a mea, dacă cea Universul, Creatorul, Forta Superioara.
PS:Uite o intrebare concludenta.
https://www.tpu.ro/......redeti-ca/
acu
Ce părere aveți de chestia asta? Credeți că e normal ce face big pharma care o se mai spune mafia farmaceutica? Credeți că am dreptate on ceea ce o sa scriu mai jos?
Ați auzit de big pharma?
Nu te ajuta aproape deloc psihiatria sa te vindeci total si nu doar sa ții sub control boala prin pastile luate zilnic ci sa te vindeci sa dispară boala ca de 14 ani tot învârt medicamentele si nu e nicio brânză, psihiatria e o ruleta ruseasca și mafia big pharma are interes sa fim clienți pe viata de antidepresive si antipsihotice, antidiabetice etc la fel ca la diabet, cică s-ar cunoaște sau s-ar putea descoperi un medicament care sa vindece diabetul dar medicului diabetolog ii convine sa fii clientul lui pe viata. Diabetul poți sa îl duci în remisie din către am auzit și chiar sa îl vindeci spune un doctor renumit Dr. Jason Fung în cartea Codul diabetului, prin post intermitent intri în renisie și poți chiar sa te te vindeci. sunt o grămadă de marturii în lume ca postul intermitent ajuta la renisia diabetului.Citeate si ce scrie Corina Pelin.
Sunt mulți doctori cum e Jason Fung care au idei inovatoare dar mafia farmaceutica în cârdășie cu OMS și cu Guvernele nu au interesul sa te vindece nici de schizofrenie, nici de diabet si de nicio boala cronica fiindcă e mai bine pentru farmacii și doctori sa le fii client toată viata luând medicamente zilnic toată viata indiferent ca sunt compensate sau cu bani.Au o vrăjeală în ei diabetologii care unii pentru prediabet 6, 24 glicozilata deja vor sa îți dea pastile cum e și cazul meu adică sa ma facă client pe viata dar am mers la alta și a zis ca doar regim.Meducii se contrazic și sunt medicii vânduți si medici mai cinstiți și exista big pharma mafia farmaceutica cu profit colosal în fiecare an de pe urma mai ales a medicamentelor pentru boli cronice.
De ex doctorul Ciprian Nicolae spunea pe Internet intr-un vlog ca a existat un medicament care vindeca nu știu ce boala cronica ni mai știu exact, toată lumea îl cumpara, farmaciile aveau profit imens, atenție! Acel medicament vindeca ni ameliora sau ținea sub control, vindeca făcea sa dispară boala si luandu-l toată lumea de care acea nevoie farmaciile după vreo 3 ani nu mai aveau profit cu medicamentul fiindcă cumpărau din ce în ce mai puțin, de ce? Ca lumea se vindecare de acea boala cronica și cumpărau doar cei la care debuta boala si se vindeca și ei, la în moment dat au scos medicamentul de pe piața, l-au retras fiindcă pur și simplu nu mai aveau profit farmaciile cu acel medicament care a costat foarte mult pentry a îl desciperi, cerceta, studia, inova etc
Și l-au retras și lumea în prezent ia medicamente, oentry boala aceea zilnic, care doar țin sub control boala si simptomele și atât fără sa vindeca, dar farmaciilor le convin ca dacă nu vindecare va cumpăra mereu ca să aline și sa tine puțin sub control simptomele.Asa scrie în carti scrise de americani și pentru multe alte boli ca s-ar putea găsi leacul curativ însă nu se vrea vindecarea oamenilor ci ca doctorii și mai ales farmaciile sa ii aibă clienți pe viata.
Chiar nu mai știu de ce boala si ce medicament era vorba dar sigur dr.Cip (dr.Cipriwn Nicolae)cred ca mai are postarea pe pagina lui de Facebook.
Povestea e 100% reala însă.
Deci este multă mafie în lume, în toate domeniile și mie mi-e scârbă total de ce se întâmplă în lumea asta la nivel de sicietate, guverne, im domeniile sanitar, farmaceutic, lolitic, juridic etc
Jos mafia! Sus Patria zicea săracul Vadim în 2000 la akegerile prezidentiake cate le-a pierdut in fata mafiotului Iliescu dar pana la urma nu a mai apucat sa ajungă președinte din păcate.Cu el aveam o speranța că nu mai erau atâta mafie, hoție, corupție, violenta, poate eram si o tara mai sugura dar hai ca am divagat de la subiect.Scuze.
ATENTIE::NU renunțați la tratamentul vostru pentru boala cronica, la psihiatrie, la diabet și la celelalte boli cronice care mai sunt, eu nu recomand asta. A fără aparatele astea, în lipsa de altceva care sa ne vindece boala cronica te distruge ei am vrut sa va relatez niște informații și atât dar Doamne ferește, nu recomandam sa renunțăm la medicamente, cum am zis în lipsa de altceva, dacă trebuie, trebuie și sunt bune și astea ca țin sub control dar eu subliniez ca ar trebuivsa se vrea și sa se facă tot posibilul pentru ca să apară medicamente care vinemdeca și nu doar care alina puțin simptomele, care vindeca cauza lui face sa dispară boala adică.
Sănătate tuturor!