Eu sunt inscrisa la avon si imi place dar nu prea cumpara mai nimeni d urcum e distractiv pai trebuie sa te duci la centrul avon de pe uniri, cu un reprezentant, el te inscrie si iti da carva materiale apoi gt
Draga mea,
Sunt Amabasador Avon si lider superior in Avon de 3 ani de zile si te pot ajuta cu inscrierea. Daca nu te ai inscris te astept maine in piata romana de la ora 10.30 pana la ora 13.00 sau de la 16.00 pana la 18.00 (vineri)ca sa discutam, sa ne cunoastem mai bine si sa primesti prima instruire gratuita ca sa devii reprezentant Avon
Eu sunt reprezentant oriflame dar nu prea are rost sa te inscri pentru ca mai mult de 30 de lei nu faci pe luna e criza si oameni nuprea cumpara produse cosmetice.
Pai...faci rost de numarul de telefonde la avon sau oriflame, iar ei te vor chema la firma.Trebuie sa ai peste 18 ani sau daca nu ai duci buletinul parintilor si faci contul de pe el. Dupa care ei iti vor da niste cataloage si de aici stii ce sa faci
Eu sunt reprezentant la avon si la oriflame daca nu ai vorbit cu cineva te pot ajuta.
Sau daca nu cauta pe net.
Buna
Daca vrei sa aflii mai multe detalii contacteaza-ma pe marlene_hsm@yahoo.com. Sa ai o seara minunata
criss_2781 întreabă: