| forlucky a întrebat:

Cum pot sa pun un anunt pe Ebay?
Vrea sa vand produse dupa un site din China Dar nu stiu sa completez cele necesare pentru a publica anuntul pe Ebay.Cine ma poate ajuta?

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Anunt pui doara daca iti faci cont pe ebay.Deci faci cont dupa pui anuntu, aia e tot.Nu stii sa completezi ce anume,anuntu cum sau ce sa pui la anunt? Pai daca nu stii la ce te mai bagi sa vinzi? Cauta pe cineva care stie,de ex eu stiu, dara nu stiu daca ma bag sa te ajut. Dara daca gasesti pe careva intri pe Facebook cu ala si acolo pe Facebook vorbiti in direct siti zice, deshizi pagina aia, deschzi si tu deci afceti amandoi aceleasi chestii, el iti spune tu faci si tot asa.Dar nu stiu cine sta sati puna tie anunturi pe eaby, cauta un prieten care se pricepe.

| forlucky explică (pentru relian):

La informatiile referitoare la transport si taxe

| relian a răspuns (pentru forlucky):

Transportu pe ebay ai acolo si alegi la fel cum sa trimiti. Taxe aia nu-i treaba ta.
Taxe ceti ia ebay si paypal aia scrie tot acolo sau intrebi pe ebay cat iti ia si pe payoal, dara e ceva dealde 2% parca, dara scrie pe site ce si cum.Tu fcte de transport, taxe ceti ia ebay si paypal, deci dupa ce stii astea, le vezi acolo, faci un pret.
Cel mai bine este sa ai pagina de ebay in fata si cineva care se pricepe sa iti zica pas cu pas si ce is toate alea pe acolo
Asa sa iti scriu eu aici romane nu sta nimeni.Eu stiu cam tot ce misca pe ebay,mai putin taxe vamale la voi,dara taxele vamale si tva ce se mai opreste prin RO n-are a face cu postarea ta. Eventual e bine sa stii si sa scrii acolo pentru ca lumea sa stie sa vada,asa esti apreciat, esti cautata, bla bla. Ebay e ceva serios, care vand acolo si vor sa faca business trebuie sa fie f serios, altfel te elimini singur laughing.Nu stau eu aici sa scriu ce este ebay ce se intampla, cum functioneaza si etc pentru ca e mult de povestit.O sa afli tu in timp astea.

| Nrs11helper a răspuns:

Simplu..nu pui

| Catana_Andrei_1985 a răspuns:

Why? Vrei sa vinzi produse de pe un site pe altul?