| doiaruxxx a întrebat:

Cum pot sa recunosc un ceas daca e original sau fals si nu vreau sa aud raspunsuri de gen daca e ma scump ca la mine e altc vn tigani cu ele furate si nu stiu am luat o moneda de argint cu 5 lei si ceasuri le da cu 10 lei dar nu-s care sunt originale si care nu

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu poti fi sigur de nimic. Daca sunt cu mecanism te poti interesa la bijuteria sau ceasornicar. Ei pot deosebi un cuart natural de unul artificial. Cele electronice nici atat. Eu am cu mecanism si seamana perfect cu ala original inclusiv seria de pe el. Stiu ca-i falsificat ca a cerut tiganul pe el 1000 de euro si l-a lasat la 50 lei. Eu ma tocmesc cu ei si pentru un leu.

| DeathLord93 a răspuns:

Ceasurile originale au gravate pe curea si pe spatele de la capac numele si emblema firmei producatoare

| Celcareajuta a răspuns:

Daca arata bine merita 10 lei si false. Eu as cauta prin ele care sunt mai grele si as lua 5, apoi as merge la ceasorncar. Daca sunt false tot ai luat 5 ceasuri replica cu 50 de lei(o nimica), iar daca macar unul e adevarat ai dat lovitura.

| iDarkness a răspuns:

Cauta o poza pe google cu ceasul original si apoi compara-le, sau daca vrei sa fi sigur 100% ca e original, atunci du-te la ceasornicarie.
T/C.