Banii de scoala, cauta ceva de munca usor dar care se plateste..sa imparti fluturasi sau chestii dinastea..si daca ai gasi 3 astfel de slujbe ai reusi..altfel nu vad cum.
Cat mai multe solutii pentru ca trebuie sa strang foarte multi bani intr-o luna! Si banii de la scoala 3 sau 5 lei... imi trebuie aproximativ 120 de zile care sunt 4 luni!
Variante sunt multiple. Daca ai un PFA, SRL sau II - iti pot oferi eu o activitate, legala prin care teoretic ai putea sa faci banii astia, chiar si mai mult. Dar asta e conditia - sa poti taia factura. In cazul in care te incadrezi, office@agentie-publicitate.com
Cat timp n-ai 18 ani, ia-ti gandul. daca esti deja major, cauta job-uri prin ziare. daca ai bac-ul luat, in functie de ce diplome mai ai, du-te la carrefour, sau ceva legat de calculatoare la o firma mai mica. poti obtine cel putin 600 de lei. Fara sa te angajezi, nu scoti banii astia. Traim in Romania...
10
dar am minte cat la 20
Din pacate in Romania nu prea conteaza cata minte ai daca nu ai varsta necesara. Si oarecum e normal.
Cel mai bine ar fi daca ai vorbi cu parintii sau rudele si sa faci intelegeri cu ei. Ceva de genul: speli toate vasele luna asta, faci curat, iei note mari, bla bla. La fel poti face si cu alti unchi/ matusi sau bunici daca esti suficient de apropiat de ei.
Alta metoda din pacate nu prea ai.