Intra aici si citeste; daca te pricepi incearca metodele. http://artnmagic.wordpress.com/despre-si-cum-sa-faci-bani/
In general,pe internet faci bani din download-uri/upload-uri,site-uri ptc,gpt,pts, din reclame google ads si din multe alte chestii. Iti sugerez sa intri pe link, eu fac bani din asta.
Eu fac bani din ptc, castig destul de bine. Daca te-ar interesa si pe tine si ai nevoie de ajutor poti sa ma contactezi ajut cu multa placere.
Buna,recomandarea mea este sa vrei sa lucrezi 2-3 ore in timpul liber cu cei care doresc sa se alature unei afaceri solide care a trecut testul timpului adica 33 de ani si inca functioneaza in domeniul sanatatii si frumusetii in cazul in cazul in care te intereseaza un part time de acest gen contact tiriboxi@gmail.com o decizie inteleapta si multa bafta
Iti iei un pistol sau o ranga. (am glumit)
Fai treaba prin casa, si cere-le parintilor comision.
Uite , eu nu iti pot promite mare si sarea , dar sa stii ca incet incet poti sa faci bani si cu asta ,intra pe www.filan.webgarden.ro , arunca o privire , sper sa gasehti ceva captivant care sa iti placa!PS. totul este real , eu fac asta deja de 2 ani si sincer , am scos ceva bani!Bafta
Te pot ajuta eu fara sa dai clickuri toata ziua si sa cauti referrali sunt sigur ca o sa iti placa ideea contacteaza-ma pe mess alexx_alexxandru2008 te astept
Bisnitza cumeri cu un pret si vinzi cu altul eu asa fac comand pe net pe numele lu' tata ca n-am 18 ani si vand la pret mai mare in special piese de pc
Mituind pe altii?
fratemiu facea temele la ceilalti si cerea o "taxa"
in ziua de azi banii fara servici nu prea mai exista... dupa parerea mea.
Deci daca tu esti cea din poza, inseamna ca esti micutza.Si la varsta da, foarte frageda, ce nevoie de bani ai? Banuiesc ca strictul necesar de bani ti-l ofera deja parintii.Cum spunea cineva mai sus, fa munca casnica contra cost.Sau vb cu parintii tai sa picati de comun acord, cand iei un calificativ mare la scoala sa primesti o suma de bani.Asa ca. pune-te pe invatat deocamdata!
Cam greu de spus caum poti face fara serviciu...in schimb poate mostentesi, primesti sau poate gaseti o valiza cu bani