Mie nu imi place sa fiu barfita. Prefer sa imi fie spus in fata decat sa fiu barfita. Adica chiar nu inteleg de ce toti barfesc, ar putea sa iti spuna in fata nu sa te comenteze pe la altii.
Sa'ti raspund cu un adevar,sau cu o minciuna?
ok,un stupid pentru ca nu s-a prins,lasa nu'i nimic.O sa-ti dau raspunsul.
Pai:eu una,daca aud acea persoana,strig : multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc de parere
apoi ignori
nu trebuie in niciun caz sa arati ca'ti pare rau, te uiti fix in ochii persoanei, si incepi sa zambesti. eventual sa intrebi : atata poti?
dar ignora...cateodata unelor lucruri chiar nu merita acordata importanta sau atentie
Buna.Pai iti dai seama ca nu e placut sa auzi cand te barfeste cineva dar nu ar trebui sa-ti pese. Cei care te barfesc de obicei sunt invidiosi pe tine..Pa-pa:*.
Nu le dai atentie celor care te barfesc si ele|ei se vor enerva si mai tare daca nu le bagi in seama
"Barfa este precum fulgerul, atinge numai varsurile inalte".
"Esti barfit, deci existi".
Nu ai de ce sa pui la suflet pentru ca barfitotii te discuta tocmai pentur ca le dai o stare de disconfort, se simt inferiori tie si considera ca cea mai buna forma de aparare este atacul. Doar ca acest atac, facut miseleste, prin barda este ca un bumerang: se va intoarce impotriva lor!
Gandeste-te la cate "vedete" nu au aparut peste noapte din pricina barfelor din tabloide si tv, cu ce se aleg ele? Expunere, publicitate, faima, bani!
Tot raul spre bine, asta-ti doresc!
XOXO
Îl fugăresc cu lopata si cînd îl prind...îi dau 2-3 capace în cap să se lecuiască.
Sincer nu prea ma intereseaza ce zic altii! Dar depinde cine ma barfeste ca daca de exemplu e vorba de cineva apropiat atunci chiar ma deranjeaza! Daca sunt persoane de care nu imi pasa atunci pot zice ce vor! Orice om e barfit...mai mult sau mai putin
Pai,depinde despre cine e vorba.
Daca te barfeste cineva in care ai avut incredere,cineva pe care-l credeai un prieten adevarat,bineinteles ca te doare., dar daca e vorba de altcineva(fals, mincinos,"inzestrat"cu trasaturi negative)crede-ma ca nu-mi pasa.Nu are de ce.Nu se merita.Trebuie doar sa fii tare in orice situatie.sa ai o mentalitate puternica.
Sper ca ti-am fost de folos.Te pup dulce:*.
Nu prea imi place. Ma enervez. Prefer sa mi se zica in fata daca are cineva sa-mi spuna ceva.
Daca cineva te barfeste nu spune si tu lucruri urate despre acesta, il poti lua si ajuta, explicandu-i ca isi pierde aprecierea celorlalti, dar nu fii agresiv/a, asa tu pierzi mult mai mult. Daca nu te intelegi cu persoana respectiva, si nu ii poti explica, atunci ignora ceea ce ti se zice, persoana in cauza este singura in pierdere.
Eu incerc sa aflu cine ma barfeste! In seara asta am aflat deja ca sunt barfita...am reactionat urat, dar incerc sa-mi pastrez calmul.Cei care cred in vorba lumii, sunt ei insisi falsi si lipsiti de incredere. Oricum, la un moment dat, Dumnezeu o sa aiba hac de cojocul celor care barfesc.Eu ar trebui sa ma mandresc cu asta, deoarece sunt o persoana importanta pentru cei care vor sa ma dea jos, inseamna ca ei sunt oameni slabi! Fiti mandri, deoarece lumea care va barfeste nu are ce face si trebuie numaidecat sa-si ocupe si ei timpul cu ceva!
Nu merita sa te enervezi degeaba. Asa ca nu fac nimic. Si asa oamenii iti sunt prieteni adevarati niciodata nu o sa te barfeasca, ba din contra te vor vorbi de bine. Daca nu ai grija cu cine umbli si pui la suflet vei avea mult de suferit.
Chiar vineri se intampla
erau mai revoltate prietenele mele decat mine
deci indiferenta e calea
Ma duc frumos la acea persoana si il pun sa-mi spuna cinstit in fata ce are de spus si-l fac de doi bani pentru lasitatea de care da dovada. Nu pun la suflet nimic cand vine de la oameni de nimic. Conteaza doar ceea ce vine de la oameni demni si onesti care spun in fata ce au de spus.
Prima oara ma enerveaza, dar dupa imi dau seama ca sunt invidiosi daca te barfesc.Stii cum e : Cei care ma critica si ma invidiaza vor doar sa ma schimbe pentru ca vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodata.' sau 'Cand ma barfesti,imi dai satisfactie...
Cand ma invidiezi,imi dai importanta...
Cand ma copiezi, imi dai valoare...
Orice ai face, pe mine nu ma doare`!'
Ceva de genu`.Ma face mai puternica.
byee.
Pe mine de expemplu ecest lucru ma face mai puternica, imi da importanta, nu ma afecteaza vorbele altora. doar invidia asta. stii cum e.
Pai merg la el il intreb frumos de ce ma barfeste si daca ii ceva urat si comenteaza ii dau parerea mea. acum tu faci ce vrei
Ignori. asta este cea mai buna metoda, deoarece indiferenta doare cel mai tare. Mie mi-e egal cu zero de ce zice lumea asta proasta... fi si tu la fel de indiferenta si nu te va afecta barfele oamenilor
sorin8256 întreabă: