| alexdop21 a întrebat:

Cum rezolvam situatia asta cu criza econimica? Ma refer pe plan personal nu la nivelul statului? Exista cumva vreo solutie sau trebuie sa asteptam ca sa se termine odata cu criza asta?

Răspuns Câştigător
| adeana a răspuns:

Pe plan personal. ma rog zilnic sa nu se restructureze postul meu, sa am job in continuare happy
Cred ca in conditiile astea nasoale care se arata la orizont, e bine sa consumam, nu sa punem banii la ciorap. Daca tu strangi banii, ii strange si altu. si asa se inchide fabrica de paine. sau de haine. Pentru ca asa oamenii aia vor avea job in continuare, pentru ca este cerere pentru produse. Si asa vor functiona si producatorii de materie prima pentru produse. E un intreg lant care nu trebuie intrerupt.
Intr-adevar, nu mai cumpar ca pe vremuri. dar tot am profitat de reduceri, am stat 4 zile la mare. si incerc sa gasesc si alte metode de a mai face bani.

3 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Guvernantii s-au laudat ca au mai multe rezolvari in situatia aceasta de criza, dar pana acum n-am vazut decat furturi si certuri.
Nu pot sa-ti spun ce mi s-a intamplat mie in acest an... of... mi s-a terminat total sau partial o parte din aparatura electro-casnica, am platit doctori pentru consult si medicamente, am facut o entorsa care nu-mi mai trece, am platit la primarie 1000 de lei impozit pe cladiri/somata sa achit in 3 zile - au nevoie de bani saracii/, am un bilet la mare o saptamana in valoare de 530 lei, cu drumul 200 lei...este clar, nu ma mai duc si este abia inceputul lunii august, dar nu mai vreau sa te plictisesc cu problemele mele. S-au adunat prea multe... nu am nicio rezolvare a situatiei mele personale...nu stiu...
Mi-e si frica sa ma gandesc la o rezolvare negativa a crizei, aceasta se va rasfrange asupra noastra...
Eu sigur din criza voi cadea in coma si-apoi...aleluia...in moarte sigura.

| delia_6706 a răspuns:

Trebuie sa asteptam cica pana in 2012 va vi normal din nou.Asa ne promite base.

Acum cine nu vrea sa se termine!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce criza financiara ma?
Tu nu te uiti cate milioane de romani sunt la mare?
Nu vezi cum arunca miile de euro?
Unde criza financiara? Daca era asa ceva, stateau acasa...nu umpleau plajele.