Incearca la bancomate care accepta si depuneri, cum au la BT de ex, pui cardul Revolut si ii adaugi, te indruma bancomatul cu alimentarea.
Iti trebuie neaparat un alt cont bancar, si daca mergi dimineata iti faci unul in 5 minute. Eu am la BT si pot alimenta fara probleme.
Uite aici, nu era greu:
http://www.revolut.com/ro-RO/help/cum-incepi/cum-adaugi-bani-la-revolut
Intrebarea este: ai deja Revolut? Ca daca l-ai facut nu inteleg cum ai putut sa-l faci fara un alt card/cont bancar pentru ca initial trebuia sa pui 50 lei in contul Revolut.
Da am, nu am pus intrebarea cum trebuie sa imi alimentez cardul Revolut.
Mai omule, ai intrebat exact asa: "Cum sa alimentez cardul Revolut?"
Si acum vii si zici: "nu am pus intrebarea cum trebuie sa imi alimentez cardul Revolut".
Ai inteles gresit omule. Am pus intrebarea, "cum trebuie sa alimentez cardul Revolut".
Nu ca am inteles gresit - pur si simplu nu inteleg ce vrei. Poate e problema mea. Dar tinand cont ca nimeni nu pare sa fi inteles ce vrei ca sa-ti dea un raspuns, poate nu e problema mea ci a celui care a pus intrebarea. Succesuri
Da. îți trebuie un card bancar. te sfătuiesc sa îți faci cont ING. ING-ul seamănă izbitor cu Revolut. NU vei fi taxat de loc.
E buna gluma asta. Nu vei fi taxat, doar vei fi RUPT. Mai ales la schimburile valutare, unde cursurile oferite vor fi mereu printre cele mai mizerabile cu putinta!
NU este o gluma bina. eu am ING. și fac aceasta tranzacție de doi ani din ING spre Revolut. ce treaba ai cu converter?
Ia retrage tu din PayPal catre ING sau fa orice cumparatura cu cardul ING care necesita o conversie valutara si mai discutam dupa aia. Despre cum rup de pe tine daca ai cont pe SRL nu mai zic...
Da. hai ca o dam in aurari. fa ce vrei și lasă-ma. acum vorbești de Revolut acum îmi zici de PayPal. bafta
Ai zis ca ING seamana izbitor cu Revolut. Zi-mi si mie macar trei asemanari, sa nu mor prost.
Ai sa mori prost. dacă NU ai înțeles ce am spus mai devreme. atunci degeaba îți explic ca la fel de "înțelept" ești. caută pr TouTube și ai sa îmi dai 10 lăzi de bere faptul ca ți-am spus ca seamănă izbitor. Șefa al Revolut România pe nume Irina are cont la ING. bafta
Amuzant, dar prostul nu sunt eu... e ca si cum ai zice ca eu seman izbitor cu sefa Revolut Romania ca am si eu cont ING. Geezus...
De ce este amuzant? mai ești și capia dar și mistocar. ai cerut ajutor iar tu ma iei peste pul* cu arogantele tale. dacă știi mai bine NU mai pune lumea sa îți explice.
Nu, nu stiu mai bine. Te-am intrebat foarte serios unde e asemanarea izbitoare intre Revolut si ING si tu ma iei cu sefa care are cont ING. PE BUNE?!?!?!?!?
Sunt atât de prost in cât pierd timpul cu tine. bafta.
Esti atit de prost "in cât" esti amuzant. Domnul fie cu tine...