| Satann666 a întrebat:

Cum sa fac bani? am nevoie urgent de 400 lei sa-mi comand haine....am 15 ani
HELP!

14 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Sunt unii adulti, care, pentru 400 roni, muncesc de le sar capacele! Tu, vrei sa-ti cumperi....haine.
Mai ai mult de invata,ca sa ajungi sa muncesti pentru banii astia.
Daca parintii isi permit sa-ti dea acesti bani pentru a-ti cumpara haine, de ce nu le ceri lor? Ca oricat ai face cate o munca pe la cineva, nu-ti ajunge toata vacanta, ca sa-i castigi.
cate ceva de la parinti, cate ceva de pe la bunici...

| TeckTonik997 a răspuns:

Joci la pariuri, lucrezi, te prostituezi...

| Satann666 explică (pentru TeckTonik997):

Sa ma prostituez? morrr rolling on the floor))))))

| TeckTonik997 a răspuns (pentru Satann666):

Mai, nu stiu, dupa nume esti fata, deci e fiabila chestia, daca esti baiat si iti place ala, inseamna ca esti gay, castigi mai putin, dar tot te poti prostitua si asa laughing

Sunt baiat...nu sunt gay

| TeckTonik997 a răspuns (pentru Satann666):

Ok, esti doar fan bieber, sigur ca da happy

Desigur

| Ottakringer a răspuns (pentru TeckTonik997):

La sapa cu el laughing

| Satann666 explică (pentru Ottakringer):

Du-te tu!
apropo nu am unde sa ma duc la sapa

| Ottakringer a răspuns (pentru Satann666):

Nu ca nu ai undewinking Nu vrei sa mergi. Daca chiar iti doresti sa iti gasesti de lucru si la 15 ani... iti gasesti dar lenea ii cucoana mare. Oricum asculti 2-3 piese de la JB si iti trece pofta de haine happy

| Satann666 explică (pentru Ottakringer):

rolling on the floor

| Ottakringer a răspuns:

Mergi si muncesti cu ziua. Ajuti un vecin sau un prieten si poate ai noroc. Dar 400 lei nu ii scoti asa usor happy
Daca nu. vorbeste cu parintii tai.

| Ritsuko a răspuns:

Du-te si imparte pliante de la Kaufland.Intr-o luna ti le iei, daca nu cedezi pana atunci. Oricum nu stiu ce pliante o sa mai imparti tu, deoarece au innebunit toti adolescentii cu impartitul pliantelor.

| Alissa11 a răspuns:

Poti face bani si daca devii reprezentant oriflame sau avon, dar poti sa mergi si la vecini sa muncesti pentru bani.Bafta!