Ai alocație. O poți cere părinților tai, și poate o sa ți-o dea. Alocația lunara e de 150 de lei, dar dacă știi cum sa economisești și cum sa cheltuiești bine vei avea mereu banii. Sunt locuri care angajează minorii, cum ar fi profi sau restaurante. Am avut colegi in liceu care s-au angajat în domeniul asta. Dacă stai la sat, sunt persoane care cheamă lume la cules de prune sau greblat. Când eram mai mic mergeam și eu la ei. Acestea sunt cateva obțiuni, sper ca ți-am fost de folos.
Fix problema asta am avut-o si eu acum o luna si cautam diferite raspunsuri tot pe TPU la intrebari asemanatoare. Am tot 13 ani asa ca angajarea undeva pica fiindca trebuie sa ai minim 15 ani sa te angajezi legal. Ca sa vinzi mancare sau bauturi ai nevoie de diferite documente si aprobari de la protectia consumatorului si e destul de complicat. Daca ai unde sa vinzi ceva hand-made ar fi o varianta. Eu am vorbit cu ai mei si lunar imi vor da 50 de lei pe treburi casnice. Sau poti vinde ceva pe olx. Alte variante nu ai pentru ca nici macar buletinul nu il ai. Bafta
Pai poti sa vinzi pe net haine care ti-au ramas mici sau alte obiecte nefolositoare. (Un fel de targ de vechituri online)
Ps:Intreaba-ti parinti daca te lasa mai intai!
Https://coin-birds.com/? en=GT278083 un joc care poti transforma monedele in bani reali cu perseverenta! mult succes!
Hei, poți vinde lucruri de care nu mai ai nevoie, de exemplu, pe OLX, dar să vorbești și cu părinții tăi înainte