| Andreidașchevici a întrebat:

Cum să fac bani la 13 ani? Bani de buzunar. Dau funda

Răspuns Câştigător
| Strwberrs a răspuns:

Pai, poti sa le faci handmade sau sa vinzi lucruri de care nu mai ai nevoie dar sa fie aproape perfecte. Trebuie sa te pui in ipostaza clientului. Tu ai cumpara ce vinzi? (Ex: handmade: poti sa faci martisoare sau sa pictezi pe panza si sa pui pe o rama veche) sau (ex: vinzi lucruri: sa zicem ca ai coperte de carti pe care nu le-ai folosit niciodata, vinde-le, eu inca am colegi care nu au coperte la caiet, inacceptabil!)
Mi-am pierdut 3 minute din timpul in care trebuia sa merg sa mananc.
Fundita? Mersihappy

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cere-i bunicii.

| Violleta2022 a răspuns:

Cerand mamei, tatalui sau bunicilor.
Fiindca este ilegal sa angajezi un copilas de 13 ani.

| sierra1 a răspuns:

Ex: in supermarket-uri, in aparatele de plată automată cu bani, rămâne rest mărunțiș pe care lumea nu-l ia. Ia-l tu

| Vântulalb a răspuns:

Nu-ti ajunge alocatia la 13 ani?
Munceste prin gospodarie, poate ii indupleci pe parinti.

| Mirel4412 a răspuns:

Daca nu ai niciun talent sau pasiune nu ai cum sa faci bani. Eu la varsta aia ma jucam pe pc si eram admin pe un server de cs1.6, mai primeam ocazional un joc pe steam, ori participam la lan-uri. mai tarziu am inceput sa vand teme, sandvisuri prin clasa, ori pur si simplu munceam vara pe camp. Mai toti prietenii mei munceau cu ziua, si nu pentru ca eram saraci, ci doar voiam niste bani in plus sa ne plimbam prin oras.

| Strwberrs a răspuns:

Vinzi obiecte.

Răspuns utilizator avertizat
| danieltulcea84 a răspuns:

Fă-ți un cont de YouTube și poate ai succes ca mulți alți copiii de seama ta....care dețin un canal de YouTube sau oferă ajutor celor din casă și posibil să îngăduie în a te ajuta sa ai un ban de buzunar. Noi mai demult mergeam la muncă în livezi, la adunat fructe, culegeam diferite plante medicinale, sau ierburi aromatice, flori, plante din pădure sau câmpie și le vindeam pe piață sau le vindeam unor femei ce aveau tarabă în piață....asta la 13 ani.E greu să faci banul tău la 13 ani, deoarece nu poți fi angajat, doar să faci anumite activități gospodărești și să fii răsplătit cu ceva bani

Întrebări similare