Buna! O sa iti dau cateva idei. Dacă esti o persoana creativă și ai Instagram poti vinde cercei, brățări, haine care nu le mai folosești, coliere etc. Dacă iti place această idee o sa it spun cum sa procedezi! Ai nevoie de buletin in primul rand. Prin post a romana cred ca e cea mai buna idee plus ca asa procedez si eu. Cand vei avea o comanda de la o persoană va trebui să îi ceri.Tot numele,adresa,orașul,localitatea, strada,(daca sta la bloc va trebui să îi ceri apartamentul, numărul blocului, etajul), codul postal. atât! sper ca ti am fost de ajutor. Funda?
Mersi! Dar cu bani cum procedez?
Buna! ok o sa iti spun? cand mergi la posta o sa te întrebe o femeie de acolo daca e ramburs sau simplu. si tu alegi ramburs ca persoana care va primi coletul sa iti dea banii inapoi si tu ii vei primi. daca te intreaba femeia aia cati bani. tu alegi cati bani costa produsul care l a ales persoana la care va veni pachetul, plus un transport de macar 10 lei. deci daca ai un produs 15 lei +10 lei transportul=25 lei în total. cam asa e. cand trimiți prin plic poti scrie adresa ta pe o parte si pe cealalta parte adresa persoanei. destinatar=adresa la care va veni pachetul, expeditor=adresa ta. sper ca te am ajutat!❤
Fă curat în casa cuiva, udăi florile, sau confecționează lucruri și vindele. Vinde-ți vechiturile.
Astea merg doar in alte tari, cine dracu iti da bani sa ii faci curat in Romania?
Buna DiaDiana9
Iti recomand sa te focusezi mai mult pe scoala pana la varsta de 18 ani, poate probabil ai o familie mai complicata dar asta nu trebuie sa te opreasca din a-ti crea singura un viitor. Asa cum esti mergi inainte cum poti si treci peste tot. Be Brave!
Https://coin-birds.com/? en=GT278083 un joc care poti transforma monedele in bani reali cu perseverenta! mult succes!
Daca vrei sa faci bani la 14 ani iti recomand affiliate marketing, iti las aici un webinar de unde poti invata mai multe despre asta gumroad.com/a/854455411
Buna! parerea mea este ca ar trebui sa iti gasesti adevarata pasiune. La aceasta varsta banii nu ar trebui sa fie o preocupare prea mare, focuseaza te cel mai mult pe ceea ce iti place tie foarte tare.
Happy33 întreabă: