| raMLesS a întrebat:

Cum sa fac bani online?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Investit la bursa.
e-commerse.
Youtube
p2p lending

| raMLesS explică (pentru Nemessys):

Ms acum o sa ma imbogatesc.

22 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Incearca cu honeygain iti da 5$ la inscriere si apoi pe fiecare zi cate o suma mica cei drept dar nu trebuie sa faci nimic pentru asta https://r.honeygain.me/MIHAI864D3

| Februar30 a răspuns (pentru WR104):

Cu asta cred ca iesi cu un profit maxim = o cafea pe luna happy
Ai costul curentului (+uzura bateriei+abonamentul pentru date daca fol mobilul).

| WR104 a răspuns (pentru Februar30):

Nu cred ca intelegi cum funcioneaza

Am ascultat si eu ce zic unii pe YT. Mai e si sistemul de referral stiu.

Da de fapt castigul e din referral, de asta e frumos ca poti castiga 1 euro pe luna sau 1000, depinde de cati referrals ai.

Si banuiesc ca trebuie ca acei referrals sa foloseasca serviciul? Sau e suficient sa isi faca un cont?

Sa il foloseasca normal, dar gandeste te ca doar 1 sau 2 folosesc si cauta si ei referrals la randul lor deci automat ei gastiga mai mult iar tu castigi si mai mult si tot asa, adica poti sa ai 2 sau 200 si cu 2 referrals poti castiga mai mult decat cu 200.

| DonEduardo a răspuns:

Exista multe metode.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un concurs de prostie.

| raMLesS explică (pentru anonim_4396):

Sa'l hostez sau sa particip? laughing

| WR104 a răspuns (pentru raMLesS):

Cum vrei

| cosmin1324 a răspuns:

Salut, poti face niste bani in plus folosind honeygain, nu e ceva foarte wow, dar e pasiv si nu trebuie sa faci nimic in afara de instalat pe pc/telefon si il lasi sa mearga, daca ai net bun poti face ceva bani. E bun pentru niste bani in plus. Incearca aici, ai un cod pentru 5$ moca
https://r.honeygain.me/BALAJF8079

| raMLesS explică (pentru cosmin1324):

E bun pe dracu.

| Flavianadx a răspuns:

Ne dai onlyfans-ul tau.

| raMLesS explică (pentru Flavianadx):

Pretul e cam mare, dar daca promiteti ca ramaneti abonati, poate...

| GT278083 a răspuns:

Https://coin-birds.com/? en=GT278083 un joc care poti transforma monedele in bani reali cu perseverenta! mult succes!

| raMLesS explică (pentru GT278083):

Transformi pe dracu.

| Andreitudorsc a răspuns:

În loc să iți vanda marile companii istoricul cautarilor mai bine iti dai tu acordrul si primesti banii. Instaleaza aplicatie solipay, apoi acceseaza solipay chrome extension, creeaza-ti cont si adauga la extensii.Vei primi banii prin paypal. introdu si la referral codul 63da4267.

| Danielllllllllll2005 a răspuns:

Pai gandeste te cam la ce crezi ca te pricepi Youtube ul ar fi un inceput dar daca ai ceva cunostinte te poti gandi la
participa la sondaje platite sau fa bani prin optiuni binare...dar totul depinde de ce informatii ai si la ce te pricepi

| raMLesS explică (pentru Danielllllllllll2005):

Ma pricep sa imi bag morcovi in ***

Întrebări similare