Cum banii nu pica din cer, fara munca, nu te astepta sa iti dea cineva vreo solutie!
De ce crezi tu ca ar trebui sa te convingem?
Eu una stiu clar, banii nu pica din cer si nici nu-ti da nimeni de pomana, degeaba ceri si degeaba astepti, ca asa ceva nu se va intampla niciodata.
Cand te vei satura de asteptat, probabil ca iti vei lua ceva de munca!
Da' ce, tu n-ai auzit de xerox? pui o hârtie de 100 și îi spui să scoată 1000 de copii.
Du-te in primul magazin de bijuterii si suteste ceva. Daca te prinde, ghinion. O sa ai papa si cazare asigurate vreun an-doi...
Fura, da in cap, sparge masini, vinde droguri, vinde tigari, vinde-ti un rinichi.
Sa știi ca și sunt foarte multe variante
Serios acum, împrumuta-te la cineva.
Roaga-te la doamne doamne atunci. Asta e convingator? Sau te astepti sa dai cateva click-uri pe net si sa faci milioane?
Sa cersesti pe strada? sau e munca aia? si de te prinde politia si iti da amenda nu platesti
Poti juca la pariuri, la inceput nu vei scoate mare lucru, dar in timp vei ajunge un maestru, stai acasa si te uiti la meciuri de fotbal sau ce ai ales tu acolo
Am jucat la pariuri, dar m-am lasat ca aveam numai ghinion.
Lasa cam piert eu milioane tot asa pe 1 meci, pe cote de sub 1, 10
Eu odata fix cand am prins primul meu bilet castigator luam 270 ron, dar fix inainte cand sa ajung acasa cu 3 minute a venit o furtuna meseriasa si mi-a udat biletul si l-am pus intr-un loc la caldura sa se usuce si s-a facut maro(de la celuloza cred) :/
Pffs, ghinion se intampla, dar si cand vei prinde jackpot ul de la fortuna pfhai de mine, numai stai pe TPU
Eu inainte sa muncesc pe la 16 ani pana la 19 am avut 2 laptopuri de gaming, acum de cand muncesc de 9 luni si nu mai am laptop ca l-am vandut
Nu vrei raspunsuri "du-te la munca", dar cum crezi ca se fac banii? Banii cinstiti desigur. Si daca vrei sa stai acasa si sa faci bani pe net tot munca e.
Salut! daca iti plac jocurile exista o platforma unde poti promova jocuri video. De fiecare data cand cineva cumpara tu primesti un comision si acea persoana va ramane in reteaua ta pentru totdeauna. Cand va mai cumpara jocuri tu vei primi din nou comision. Jocurile video continua sa apara, este o piata foarte buna iar pe aceasta platforma se vand chiar la jumatate de pret decat pe Steam/Blizzard etc. Ai comision pe 3 niveluri:
Level 1: 100% commission
Level 2: 60% commission
Level 3: 40% commission
Trebuie sa te inregistrezi si sa citesti acolo instructiunile. Este usor mai ales daca ai prieteni pasionati de jocuri video :)
Link de inregistrare: https://www.g2a.com/goldmine/join/us/W1ND140VY
Are 26 de ani!
De unde stii ca am 26 ani?
Stiu ca ai 26 de ani, din declaratia ta, la o alta intrebare postata de tine pe acest forum, doar cateva saptamani in urma. Uite:
"în 12 Septembrie | YMCA a întrebat:
Buna TPU! Am 26 ani si joc ping pong de aproape..."
Iar aici este intrebarea ta:
https://www.tpu.ro/......e-de-ping/
He he he. Să se ducă la munca.
Nu stiu o alta cale prin a face banii mai cinstita decat un job. ia-ti un job part time la un restaurant sau impartit de pliante. satisfactia e garantata atunci cand iti castigi banii si nu depinzi de ai tai.