| danyella12 a întrebat:

Cum sa fac rost de banii vara asta? mersi mult am 13 anii! iedii va rog funda!

4 răspunsuri:
| AlexanderTheG a răspuns:

Te invat eu cum sa faci bani la ani tai da add la alexandru_druta94 si vb pe mess si totul usor si legal

| ShowTim3 a răspuns:

crying( Cati bani faceam daca aveam 13 ani laughing marog glumesc.
Poti sa scoti bani din pariuri sportive, dar iti trebuie buletin.
Poti juca jocuri cu prieteni(tot pariuri de exemplu ca o sa castigi la un meci de fotbal, sau la biliard, sau la tenis )
Poti imparti pliante dar e greu sa gasesti pentru ca iti trebuie 16 ani, castigi intre 20-40 lei pe zi.
Poti juca poker (NU juca daca nu ai o experienta de 1-2 ani si nu ai citit carti de specialitate pentru ca poti pierde bani aiurea + ca iti trebuie o minte lucida si o privire de gheata, e un joc complicat, dar nu chiar de noroc, eu am reusit sa castig niste bani dupa urma acestui joc. Poti sa cumperi jetoane (1-3 milioane ) si juca cu prieteni pe bani, eu mi-am scos bani, dar am deja 1-2 ani de joc + ca joc in fiecare zi.
Poti sa te "angajezi ca ucenic " la diverse firme, daca ai relatii.Eu stau pe langa un prieten de 25 de ani care are o firma de reparat calculatoare si il mai ajut pentru ceva maruntis (mai mult fac experienta decat bani ) laughing oricum mai furi si tu 500 rami din calculatorul cuiva si ii bagi 250 si uite cum faci ceva banuti, daca te prinde te omoara da, vezi dupa clienti laughing.
Poti sa iti ajuti parintii la diverse lucruri/treburi ale casei pentru niste bani.
Cerele 5 lei pe zi la fiecare dintre rudele tale mai apropiate.Succes

| Hazard_7428 a răspuns:

Pustiu, avand in vedere ca esti minor, nimeni nu te angajeaza. dar iti pot oferi idei:
-spala parbrize in benzinarie
-vind sticle de sticla
-du gunoiul magaziinelor de la tine din cartier
-spala geamuri
-scutura covoare
-matura scarile
-invata inforamtica si stai cu heckerii
-cumpara dintr-o parte si vinde in alta parte mai scump
-ajutati parintii la treaba, contra cost

| Raul141 a răspuns:

Te duci la furat, faci rapid si usor si nu patesti nimic ca inca nu ai 14 ani big grin! funda! 1