Te invat eu cum sa faci bani la ani tai da add la alexandru_druta94 si vb pe mess si totul usor si legal
( Cati bani faceam daca aveam 13 ani marog glumesc.
Poti sa scoti bani din pariuri sportive, dar iti trebuie buletin.
Poti juca jocuri cu prieteni(tot pariuri de exemplu ca o sa castigi la un meci de fotbal, sau la biliard, sau la tenis )
Poti imparti pliante dar e greu sa gasesti pentru ca iti trebuie 16 ani, castigi intre 20-40 lei pe zi.
Poti juca poker (NU juca daca nu ai o experienta de 1-2 ani si nu ai citit carti de specialitate pentru ca poti pierde bani aiurea + ca iti trebuie o minte lucida si o privire de gheata, e un joc complicat, dar nu chiar de noroc, eu am reusit sa castig niste bani dupa urma acestui joc. Poti sa cumperi jetoane (1-3 milioane ) si juca cu prieteni pe bani, eu mi-am scos bani, dar am deja 1-2 ani de joc + ca joc in fiecare zi.
Poti sa te "angajezi ca ucenic " la diverse firme, daca ai relatii.Eu stau pe langa un prieten de 25 de ani care are o firma de reparat calculatoare si il mai ajut pentru ceva maruntis (mai mult fac experienta decat bani ) oricum mai furi si tu 500 rami din calculatorul cuiva si ii bagi 250 si uite cum faci ceva banuti, daca te prinde te omoara da, vezi dupa clienti .
Poti sa iti ajuti parintii la diverse lucruri/treburi ale casei pentru niste bani.
Cerele 5 lei pe zi la fiecare dintre rudele tale mai apropiate.Succes
Pustiu, avand in vedere ca esti minor, nimeni nu te angajeaza. dar iti pot oferi idei:
-spala parbrize in benzinarie
-vind sticle de sticla
-du gunoiul magaziinelor de la tine din cartier
-spala geamuri
-scutura covoare
-matura scarile
-invata inforamtica si stai cu heckerii
-cumpara dintr-o parte si vinde in alta parte mai scump
-ajutati parintii la treaba, contra cost
Te duci la furat, faci rapid si usor si nu patesti nimic ca inca nu ai 14 ani ! funda! 1