| DarkSunshiine a întrebat:

Cum sa strang bani la 12 ani (fata) dar nu gen plimba cainele, etc. Funda + vot

6 răspunsuri:
| Rush a răspuns:

La 12 ani ai putea sa imparti pliante, sa iti ajuti vecinii la nu stiu eu ce treburi prin casa sau sa faci cumparaturi, curatenie, si cam atat la 12 ani, eu zic ca am spus cam multe, la 12 ani nu prea poti face asa multe

| Shiva a răspuns:

Plimba cainele, etc.

| allepurple a răspuns:

Hmm pai nimeni nu prea te "angajeaza" la varsta asta. Asa ca eu nu-ti pot sugera decat sa iei note bune, sa speli prin casa, maturi, duci gunoiul, faci cumparaturi, chestii din astea pentru familia ta. Roaga-i ca pentru fiecare trebusoara sa-ti dea de exemplu 10 lei. In cateva saptamani vei strange destui banuti happy Sau daca vrei vinde postere pe la scoala big grin E si asta o chestie. Pe internet e cam greu cu plata, asa ca mai bine imparti unora si altora fata in fata. Ah, sau du-te la vecina si intreab-o cu ce o poti ajuta, si cerei taxa big grin Daca nu ti-e jena. happy Succes!

| shecherap a răspuns:

Incearca sa le faci pe plac parintilor...Mai fa treaba... FI O LINGUSITOARE(mie si sormei imi mergewinking ) Succes! big grin

| 00bogdy00 a răspuns:

Pai daca ai alocatie de la scoala parintii tai ar trebui sa iti dea banii.Si daca stai la tara mai faci un ban ajutand bunicii.Eu la 16 ani mai fac bani pe la tara de la munca si cand este ziua mea de nastere sau de sfant mai primesc bani.

| claudia0127 a răspuns:

Buna! Si eu gandeam la varsta ta la fel, dar cu timpul mi-am dat seama ca am mai mult decat aveam nevoie. Deci siguri iti treubuie bani? sau te multumesti cu cat ai.Si mai exact pentru ce iti trebuei bani?(mofturi sau ceva important )Gandeste-te bine! kiss