| troleibuz a întrebat:

Cum scoate profit PaySafe-ul avand in vedere ca nu au niciun comision? Cumperi 50 lei, 50 de lei consumi online.

Răspuns Câştigător
| jj7700 a răspuns:

Comisionul e suportat de comerciant, asa ca tu nu il vezi. Ti cumperi de 50 de lei, dar comerciantul plateste separat cativa bani pe tranzactie lui PaySafe. In cele din urma costul se reflecta in pretul produselor si serviciilor. In loc sa iti vanda ceva la 49.2 lei, rotunjeste la 50 si PaySafe primeste separat 0.8 (doar un exemplu, unii comercianti au acorduri en gros si platesc sume fixe lunare indiferent de volumul de tranzactii).

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da dar dupa cand bagi in joc, firma respectiva nu mai primeste 50 de lei sub nicio forma. De acolo incep taxele adevarate.

| relian a răspuns:

In general online plateste taxa catre websitele unde are loc tranzactia doara vanzatorul,deci tu ca esti cumparator nu platesti.
Asta in ce priveste locul unde are loc tranzactia.
mai nou se plateste taxe catre stat,atata de catre vanzator cat si de cumparator,de exemplu ebay, nu stiu de amazon ca nu am luat nimic de la aia, dar sigur si acolo, deci taxa la stat, in afara taxei catre amazon sa zic a vanzatorului.
Tu ca si cumparator platesti taxa doara catre stat, iti opreste amazon de exemplu acea taxa.
Pana maia cu -12 ani nu platea nimeni taxe catre stat, ma refer la cei care vindeau, cumparau online.
Bine nu stiu pentru RO, tot ce se poate acolo sa nu se plateasca inca nimic.