| cosmin123bos a întrebat:

Cum se castiga bani la bursa?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Simplu,folosindu-ti capul si puterea de anticipatie.Eu cred ca e cea mai buna sursa de a face bani cand iti merg rotitele,insa trebuie sa stii si o tona de economie,sa fii la curent cu tot ce se invarte in lumea financiara,si sa ai si putina psihologie inversa.

Referitor la intrebare,cumperi actiuni cand sunt intr-un moment mai slab,la un pret mic, si astepti sa creasca, ca apoi sa le vinzi intr-un moment prielnic pentru a face profit.Nu e chestie de noroc, e chestie de stiinta.De exemplu, ca tot e panica cu atacul terorist din Norvegia, acum actiunile firmelor petroliere care au si cea mai mica legatura cu petrolul extractat de norvegieni(care e mult...foarte mult) au scazut si ar fi un moment prielnic sa se cumpere actiuni in acea piata,pentru ca mai tarziu vor creste la un nivel normal,in cateva saptamani, cat va fi necesar ca piata sa se stabilizeze.

Ca sa ai succes, trebuie sa stii cand sa profiti de oportunitati si sa stii si ceva matematica.La inceput banii nu vor fi asa multi, asta daca nu joci mult din prima data, dar se poate evolua.Nu stiu daca intrebi ca sa te afli in treaba, dar ca sa faci o cariera in asta, eu ti-as sugera drumul NASDAQ-ului din New York sau al burselor japoneze.Pace!

0 răspunsuri: