| blacktulip16 a întrebat:

Cum se citeste acest numar 1000000000000?

Răspuns Câştigător
| dodicuta a răspuns:

Cui ii pasa? Daca stiu sa il citesc nu o sa castig nimic.

40 răspunsuri:
| AnonymousTPU007 a răspuns:

Uite,fa asa:citesti "carnatul" ala cifra cu cifra.Incepi cu prima cifra si te duci pana al capat.
Unu,zece,o suta,o mie,zece mii,o suta de mii,un milion,zece miloane,o suta de milioane,un miliard, zece miliarde, o suta de miliarde, si in sfarsit, un bilion.
Asa e cel mai simplu.Bafta!

| dani0822 a răspuns (pentru Azµre):

La ce facultate esti? sunt doar curios.

| Azµre a răspuns (pentru dani0822):

Drept. Acum îmi spui ce ai de spus laughing

Ca să încheiem discuția:

How many is a billion?

In British English, a billion used to be equivalent to a million million (i.e. 1, 000, 000, 000, 000), while in American English it has always equated to a thousand million (i.e. 1, 000, 000, 000). British English has now adopted the American figure, though, so that a billion equals a thousand million in both varieties of English.

The same sort of change has taken place with the meaning of trillion. In British English, a trillion used to mean a million million million (i.e. 1, 000, 000, 000, 000,000,000). Nowadays, it's generally held to be equivalent to a million million (1, 000,000, 000,000), as it is in American English.

Ok, banuiesc ca specializarea este avocat. te-am intrebat deoarece mi-au parut interesante intrebarile tale, credeam ca esti la psihologie, oricum, ma bucur ca mai exista cineva care vrea sa faca dreptate intr-o tara corupta.

Nu ai loc de alții să poți face ceva în țara asta. Încerci să faci un bine vin alții 10 din spate și îți dă în cap. De dreptate nici nu se mai pune problema. Legat de psihologie, mi-a plăcut și chiar mi-a părut rău că nu am dat și acolo. Dar niciodată nu se știe.

Bine, noapte buna si iti doresc mult succes in cariera.

| kteichd a răspuns:

10 trilioane

| CorneliaC a răspuns (pentru alexandru112211):

EI daaaaa? happy

| alexandru112211 a răspuns (pentru CorneliaC):

Chiar asa e happy Nu exista un bilion sau asa ceva happy Miliardul este cel mai mare si de acolo poti spune si "un miliard de miliard". Este corecthappy Mai este si googol'ul happy Care este 10 la putereaza 100 sau ceva asemanator... Dar acela are mii de zerouri happy Fundi?>

Întrebări similare