| fullmoons a întrebat:

Cum se fac site-uri gen clopotel.ro?

Astept un raspuns detaliat care v-a primi funda.

NU VREAU RASPUNSI DE GEN : NUSTIU, NU MA INTERESEAZA, STIU DA NU ITI SPUN, PENTRU CE ITI TREBE ETC...

Cine stie si are o idee poate sa imi lase un mesaj pentru ca nu se stie e posibil sa imi foloseasca.

Bine faci Bine gasesti.

Răspuns Câştigător
| Madalyn a răspuns:

Nu stiu o_O!

Acum serios, un astfel de site poate ajunge la cateva sute daca nu chiar mii de euro! Nu mai vorbim de promovare + gazduire pe servere bazate care sa suporte 100. 000 unici pe zi (ajungi la numarul asta numai cu bani investiti in promovare)

Si a da... am mentionat faptul ca un astfel de site se poate realiza doar in echipa pe care trebuie (logic) sa o platesti happy

In concluzie, un astfel de site te poate ajunge la pretul unei garsoniere conf. 1 poate chiar mai mult!

2 răspunsuri:
| DjTeolik a răspuns:

Http://www.xservers.ro/
aici gasesti...iti alegi domeniu si iti faci acolo

| KiduPk a răspuns:

Hai ca am sa iti spun eu. Pai in primul rand trebuie sa ai cunostinte HTML PHP JAVASCRIPT MYSQL. Dupa sa faci un design cat mai frumos pentru cei ce vor intra sa se joace. In final dupa ce ai facut designul l-ai modificat ai nevoie de un host cat mai complex. In principiu sa ai un spatiu mare de stocare si baze de date. Cam asta e in principiu. PS: Si eu lucrez momentan la un site cum e clopotel. desi mie foarte greu cu numele