anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se mai castiga bani pe net in ziua de azi?

Email-ul mi-a fost bombardat cu mesaje de acest gen in ultimele 2 luni, asa ca, din curiozitate, mi-am dorit sa pun aceasta intrebare.

Adica, principiul care ar fi? Fac un site, bloc, si folosesc Google Adsence, iar in functie de click-uri primesc cativa centi?

Am vazut foarte multe mesaje de genul " incredibil, adevarat, bani multi. etc si, cand ajungeai sa termini de citit si doreai sa afli, te punea sa cumperi ceva, deci o asemenea reclama, chiar ca e de prost gust.

Inca nu m-am gandit sa fac asa ceva, dar eu mai fac seturi cu muzica electronica, si m-as putea folosi de asa ceva pentru a atrage cateva vizualizari.

Deci, revin la intrebare : cum se mai fac banii pe net in ziua de azi? Banuiesc ca din publicitate, dar cum?!

28 răspunsuri:
| Tom a răspuns:

Incerca:

http://www.maildirect.ro/inregistrare/b94552a5b0a7fe8ccc34af48af7d3325

Primesti 6 $ la inregistrare si cand ajungi la 50 $ poti scoate banii doar citind e-mailuri.

Verificat 100 % spre deosebire de altele care sunt doar tepe ca VivaSms.

| Tom a răspuns:

Nimic mai simplu sa faci bani pe net decat cu maildirect.Doar citesti mailuri si poti sa strangi bani frumusei.Eu am reusit sa castig cam 100 de lei pe luna alocand doar 5-10 min/zi pentru asta.
Click aici pentru a te inregistra si vei primi un bonus de 6 $.

http://www.maildirect.ro/inregistrare/b94552a5b0a7fe8ccc34af48af7d3325

Pentru cei ce nu au incredere am postat dovada primirii banilor aici:
http://wp.me/PxpcK-4V

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vreau sa ma apuc de jocuri online. Asa puteam sa ma bag la Pokerstars, ca sunt destul de bun la Hold'em Texas. Vreau o alternativa demna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oameni buni, inca nu am ajuns la nici o concluzie. Practic, care mai sunt modurile de a face un ban pe net? Asta in cazul in care mai exista...

| demilovato92fan a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu folosesc clixsense. Axeaza-te pe unu maxim 2 ptc-uri si daca stii cum sa le promovezi si sa aduci referali o sa ai mult de castigat. Eu fac bani in prezent cu asta. Nu am investit nimic. Am lucrat cu clixsense pentru ca au forum cu dovezi de plata si binenteles ca mi-am si primit banii. Click aici pentru detalii si inscriere: http://cumfacbanipenetacasa.blogspot.ro/......-aleg.html succes! dureaza 2 minute sa incerci apoi daca nu iti convine poti sa te lasi. nu ai ce pierde. ce mai vreau sa adaug: sunt mii de site-uri de PTC si milioane de copilasi care fac click-uri si nu fac decat 2-3 dolari maxim zece apoi ii scot de pe card si is fericiti. Ce trebuie sa alegi tu? tu alege un singur PTC maxim doua. Nu alege o suta de ptc-uri ca sa faci click-uri toata ziua si la sfarsitul anului sa vezi ca ai cate 2 dolari pe fiecare si sa mai observi ca doar 50% dintre ele te platesc si restul nu. Spun sa alegi maxim doua astfel de site-uri si sa le promovezi cum stii tu mai bine ca sa aduni referali, adica sa recomanzi pe altii. de pe urma referalilor castigi cel mai mult. de exemplu daca ai 100 de referali castigi in jur de 1 dolar pe zi, adica 365 de dolari pe an, doar din click-urile lor, + banii din click-urile tale, plus banii din task-uri. ajungi lejer la 500 de dolari pe an, cu munca de 5 minute pe zi. eu nu vorbesc aiurea, spun din exemplul meu. anul trecul am facut un pic peste 100 de euro pe un singur cont la Clixsense (cel mai bun si cel mai vechi PTC). si am avut doar 20 de referali. iti dai seama ca i-am strans de pe site-uri de socializare si forumuri si site-uri gen TPU unde lumea intreba cum se fac bani. Anul acesta in schimb am facut un blog gratuit pe http://www.blogger.com despre cum sa faci bani, si am un numar mult mai mare de referrali si sper ca pana la anul sa ajung la 500. blogul acesta e scris in romana, si mi-a ads referali si din Romania si din republica moldova. daca ai timp alte 5 minute pe zi poti sa postezi anunturi pe miile de site-uri de anunturi gratis. daca stii engleza poti sa faci un articol in engleza si sa pui pe anunturi gratis in sua, india, china si iar poti aduna referali din toata lumea pentru ca toate tarile au vorbitori de engleza. eu am vorbit mult despre cum sa faci referali si am scris in multe locuri pe net metode care mi-au adus mie succesul in recrutarea de referali... cel mai important e sa folosesti cuvintele cheie potrivite si la locul potrivit. evident trebuie sa folosesti cuvinte/expresii ca "bani", "cash", "bani gratuit", "cum faci bani simplu", etc. deasemeni e foarte important sa fii motivat, sa iti stabilesti obiectivul de la inceput, si sa nu renunti... rezultatele se vad in timp, si nu poti merge decat inainte, inapoi nu ai cum sa dai. cu fiecare referal adus mergi inainte. Acum sa iti mai spun ce are clixsense in plus. La clixsense poti face bani si din task-uri. Ce sunt alea? sunt niste sarcini pe care daca le indeplinesti primesti intre 3-10 centi pe fiecare task. poti sa faci cate vrei pe zi. eu de exemplu ieri am facut la clixsense 18 task-uri de cate 3 centi fiecare adica 54 de centi. gandeste-te ca le-am facut intr-o ora. doar atat. si mai gandeste-te ca un an are 365 de zile. Practic ce am facut la task-urile alea? Mi se dadea numele unei firme internationale apoi un link de cautare pe goole cu numele firmei respective, si eu trebuia sa verific daca gasesc in primele 3 pagini ale rezultatelor pe google un site oficial pentru firma aia. foarte simplu. sunt chestii pe care le rezolva copii de 13-14 ani care inteleg cateva cuvinte in engleza.
Citeste tot de pe link-ul urmator si o sa intelegi exact cum merge treaba si daca te tii de asta, o sa imi multumesti mai tarziu. http://cumfacbanipenetacasa.blogspot.ro/
Alt sfat: Daca vrei sa faci bani pe net, nu te inscrie in nici un fel de program in care este taxa de inscriere, sau ti se cer bani, etc... alea sunt tepe, piramide, si nu o sa te imbogateasca niciodata si nici bani de macar o paine nu o sa vezi de la ei.
Sfatul doi: nu cauta sa faci bani cu firmele "fantoma", nu te lua dupa bloguri site-uri unde nu este scris numele celui care a publicat, sau care nu au nici macar un nr de tel pe site sau pe google. Oamenii urmeaza lideri, nu iluzii, nu oameni fictivi, nu site-uri fantoma. Cauta sa inveti din succesul altora, fara sa le dai nici un ban, nici o taxa de inscriere, si nici sa le cumperi vreo carte.
Sfatul 3: cel mai important e sa vrei, daca vrei cu siguranta poti sa faci ce iti propui, si de ce nu, poti face si bani pe net; trebuie sa ai atitudinea necesara, si cum ziceam mai sus, sa iti stabilesti obiective si sa te tii de realizarea lor. http://cumfacbanipenetacasa.blogspot.ro/
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana acum, nici un raspuns castigator. Toti mi-au oferit oferte, si nu un pct de vedere coerent.

Declar intrebarea fara raspuns castigaror!

| nelu88 a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna, cu asa ceva m am intampinat si eu cand am vrut sa aflu de cum sa fac bani pe net. am pierdut mult timp si bani in manuale online,,,
normal ca sa faci bani de exemplu cu google adsense trebui sa iti faci un cont, dupa care iti inscri site ul tau pe pagina lor, iar timp de 3 4 zile iti verifica site-ul. dupa ce site ul tau a fost aprobat poti intra in cont si sa generezi diferite formaturi de anunturi pe care sa le pui in pagina ta ( 90x30 25x700 culori scris etc.) dupa ce le ai pus pe pagina ta, astepti ca lumea sa intre si sa dea clik pe ele... un clik poate varia intre 0, 1 si 2 3 dolari...

daca nu ai site foarte vizitat nu poti face bani... eu cu adsense am facut decat 23 de dolari in 3 luni...

mai poate fi o solutie profitshare de la eMAG. te inscri la ei, si pui publicitate pe pagina ta de la ei,,, si daca cineva vede de exemplu in anunt un telefon si da clic pe ii ramane in pc un coockies si timp de o luna ii ramane in pc. iar timp de acea luna daca el cumpara ceva de la eMAG tu ai 5 la suta beneficiu.
eu am castigat 3 lei cu el,,,

m am inscris la multe situri de astea cu speranta ca voi face bani... dar am vazut ca nu ori cine poate face bani,,, iti trebuie rabdare spirit de convingere sa ii convingi pe alti sa se inscrie sau sa dea clicuri,, etc...

bafta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eram sigur ca voi primi raspunuri de genul " Incredibil, Adevarat, cumpara, plateste atat, si-ti vom arata noi... " Aiurea, eu vreau doar o exemplificare, nu o oferta. Vreau sa pricep mecanismul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Site-ul bani gheata.ro nu exista, exista banigheata.com, in care imi prezinta produse cu drepturi de revindere, la preturi foarte mari. Aminteste-ti ca traim in Romania, si multi din noiu muncim pe 800-1000 RON. Nu suntem in America sa avem minim 1000.
Cat despre inventia minunata, "daca cineva, descopera ceva, cercetatorii vin clar din America" am intalnit peste tot.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok. Multumesc pentru implicare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru raspuns, insa, mie personal mi se pare ridicol sa dai click, si sa strangi 50 de dolari in 3 luni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri/idei. Insa, intrebarea ramane fara castigator.

Mie personal mi se pare aiurea sa te chinui sa castigi 100 $ pe an. Adica, pentru pustii din ziua de azi care stau pe facebook, si inca sunt pe banii parintilor pentru ca sunt la scoala, poate e ok, dar in situatii mult mai reale, atunci este alta problema.

Ca si idee, pentru ca vreau sa ma fac putin inteles, eu lucrez in asigurari, si desi "vand iluzii", acolo exista certitudinea unor castiguri mari din comisioane.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si ce trebuie sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu multumesc! mi se pare o prostie. Un fel de incearca marea cu degetul. Ca si "dormi linistit... ca lumea vegheaza". Ce naiba, eu vreau o idee de afacere, nu sa adun jdemii de referalii, ca sa scot un 50 de dolari la 3 luni. Lucrez in domeniul asigurarilor, si a birourilor de credite. Deci, astfel de minciuni, nu le inghit. Ceea ce imi zici tu, mi se pare ideal pentru pustanii de 16 ani de pe TPU, care in afara de a sta pe facebook, si de a scoate bani dintr-o alocatie, nu fac altceva. Si sincer sa fiu, nici nu prea am timp pentru lucruri marunte, dau destul de greu pe acasa. Munca din nefericire, imi ocupa ceva timp.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si cati bani reusesti sa strangi? Adica, mi-e cam urat sa strang jdemii de referalii, ca sa scot un 200 de lei, odata la 3 luni. Plus ca multe sunt cu acele cont de paypal, si se dau tepe. Ideea e de a face o afacere, nu de a da clickuri in prostie sau a invita oameni, cu scopul de a scoate bani de o alocatie!

| costan a răspuns:

Metode sigure de a castiga bani de acasa gasesti si aici, totul depinde de tine cat de mult te implici: http://adf.ly/Ln29X

| Zaied a răspuns:

80-90% din anunturile cu bani pe net sunt fie scam fie trebuie sa aduci clienti sa se inregistreze pe site-uri si/sau sa cumpere produse, caz in care tu primesti doar cativa centi pentru acest lucru.Nu e o reteta profitabila pentru a face bani pe net crede-ma ca am incercat si eu.Am gasit doar 2 metode cat de cat mai accesibile sa zicem:
1.Bagi captcha pentru un site, esti recompensat cu 0.50-1.50 pentru 1.000 de captcha scrise (arunca un ochi)
http://www.protypers.com

2.http://www.anuntul.ro/......81094.html

3.Videochat

Daca te-am putut ajuta te rog da-mi funda:P

Răspuns utilizator avertizat
| demilovato92fan a răspuns:

Sub postul meu de mai sus, faceti click pe "vezi raspunsul intreg" pentru ca altfel nu se vede tot ce am scris big grin funda?

Răspuns utilizator avertizat
| 1Qitu a răspuns:

Si eu am cautat "experiente" asemanatoare, dar din pacate s-a dovedit un fiasco. Acuma am creat o pagina de fb un canal de youtube, am pus pana pe cateva mi de adrese de mail si le fac publicitate, apoi sunt cateva "programe" de care ma voi folosi sa scot bani din like-uri si reclame... Daca chiar vrei sa scoti bani, nu cred ca ai sanse fara o investitie initiala si/sau o idee stralucita. Orcum iti urez succes.

| anonim_4396 explică (pentru 1Qitu):

Deci, practici ce anume faci tu? Bombardezi mailurile si la fiecare click primesti centi? Eu asta am dedus!

| ilie442 a răspuns:

Vrei sa castigi bani cu retele de socializare? Crazygood este o retea sociala care iti plateste bani pentru numarul de prieteni invitati.Te asigur ca merge. www.crazygood-ro.webnode.ro/ Pentru inregistrare: http://www.crazygood.com/refer/007ilie91u?

| nikosdumi a răspuns:

Daca esti bun pe web design si SEO iti faci siteuri in care promovezi produse de afiliere, produse fizice de la 2 parale sau eMAG. Trebuie insa sa stapanesti foarte bine notiunile de proiect de afacere ( nu orice site aruncat aiurea castiga bani ), conversie, optimizare site, email marketing. Comisioanele in afiliere pleaca de la 0, 5 lei per lead pana la 200-300 lei pe o vanzare, depinde spre ce produse te indrepti. Ideea este simpla: in retele de afiliere se gasesc inscrise magazine online si afiliati. Afiliatii promoveaza produse ale magazinelor online si in momentul in care s-a realizat o vanzare, acestia incaseaza un comision. Se fac bani online, dar iti trebuie educatie pe care ti-o faci singur in cativa ani sau cumperi ebooks de specialitate care te ajuta sa stapanesti notiunile de mai sus si mai trebuie multa munca. Altfel, da clickuri toata ziua sa iei 200 dolari / an sau inscrie-te la MLM-uri recomandate mai sus. Acum chiar cred ca ai primit un raspuns care sa te determine sa nu mai iei decizii radicale ca "nu se fac bani online"...Bafta!

| nikosdumi a răspuns (pentru nikosdumi):

Daca ai observat si pe TPU ruleaza bannere si reclame ale magazinelor din 2 parale, asa ca...

| ionut9121 a răspuns:

Inregistreaza-te pe probux si incepe sa castigi bani. E simplu, accesibil si nu necesita decat cateva minute pe zi, cel mai bun ptc 2012-2013 http://www.probux.com/? r=ionut9121