anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum va eliberati de stres?

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Ca sa vorbim serios(vad ca unii scapa de stres "glumind"),este atat de dificil sa poti scapa de stres in zilele noastre,incat orice sfat ti s-ar da,nu foloseste!
Depinde si de firea omului:o persoana nepasatoare,la cel mai mic stres,se retrage,spune "asta este ca nu pot eu sa rezolv totul", "mai este o zi si maine" sau "lasa ca face altul treaba stresanta".Dar cine este activ, nelinistit pana nu rezolva totul ACUM, pe loc, cine vrea sa se implice in orice cauza, sufera de stres tot timpul.Si atunci, ajungi pe la psiholog sa te invete cum sa faci sa te linistesti, sa te detasezi.Ei, la mine nu tine! Mai iau cate un somnifer seara, imi programez doua concedii pe an la mare(acolo cate 10 zile,nu ma intereseaza de nimic,doar sotul ma mai "aduce"in starea de stres),mai iau cate un calmant(cand si inima o ia razna).
In final,de stres nu poti scapa niciodata,iar de "eliberat"nervii din tine,cred ca depinde mai mult de finante:sa poti merge intr-un local,la o cofetarie cu o persoana draga,apropiata,sa discuti cu totul altceva,fata de ce iti provoaca starea de stres, intr-o sala de aerobic, la inot, oriunde, numai sa nu stai in casa!

| secretlove2014 a răspuns (pentru pietrean):

Sa stii ca exact asa e, asa sunt si eu, iti multumesc!

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Prin somn!
Pa, pa.

| neutrino a răspuns:

Prin efort fizic.

| secretlove2014 a răspuns (pentru neutrino):

Asa este dar nu pot face si noapte si zi efort fizic si cand prind un moment de singuratate sau de odihna iar ma gandesc crying

| Seby90 a răspuns (pentru secretlove2014):

Intru pe TPU, si ma calmez realizand ca sunt mult mai multi prosti decat credeam, si majoritatea sunt mai prosti si ca mine. Dupa incep sa ma infurii, de ce dracului atatia prosti?! Ce e in neregula cu generatia asta.

VEZI? CE AI FACUT? M-ai stresat cu intrebarea ta!
Piei satana! big grin

| secretlove2014 a răspuns (pentru Seby90):

Ne distram si noi! laughing)

| secretlove2014 a răspuns (pentru secretlove2014):

Si mai scapam de stres draga! laughing

| Seby90 a răspuns (pentru secretlove2014):

big hug hai nu mai fi stresat(a)

| Ana90088 a răspuns:

Ascult muzica si asa ma deconectez de la tot ce e in jurul meu

| iuly92 a răspuns:

Ascult muzica! happy

Întrebări similare