Mare dreptate ai in ultima afirmatie.
On topic: Incearca inainte sa iti faci un renume, apoi banii or sa vina de la sine. Domeniul graficii este foarte bine platit atat in afara cat si in tara.
Din 600 lei nu ai cum sa-ti iei un PC nou, eventual unul de mana a doua, pe care poti invata, exersa, daca-l folosesti destept.
Eu acum scriu de pe un calculator mai vechi de 10 ani (!), dar nu simt deloc nevoia sa-l arunc si sa-mi cumpar altul, doar ca "asa e la moda". Pot face pe el absolut tot ce am nevoie, inclusiv grafica.
Pai voiam sa strang timp de un an.
Nu ai cum sa te pregatesti asa repede ca sa poti sa traiesti din grafica. Tu pregateste-te pentru o cariera inca vreo 10-12 ani, si faci bani dupa aceea, daca esti capabil. Daca te grabesti, te ratezi.
Pai eu nu m-am gandit ca o sa-i fac intr-o saptamana eu ma gandeam la un an. si 10 ani e multtt.
Si inca ceva eu vreau doar aceastea sa le iau nu sa imi fac gen o "cariera" sau ceva la 13 ani.
Daca e mult, asta este, atat dureaza pregatirea ca sa ai o valoare cat de cat pe piata, daca te grabesti, te ratezi si nu se supara nimeni, dimpotriva, se bucura toti ce ce ti-o iau inainte.
Da, vrei sa investesti cativa lei si sa castigi repede o gramada de bani. Dar nu se poate.
Da, e platit bine, normal, ca doar presupune atat talent cat si pregatire.
Mare dreptate ai in ultima afirmatie.
On topic: Incearca inainte sa iti faci un renume, apoi banii or sa vina de la sine. Domeniul graficii este foarte bine platit atat in afara cat si in tara.