Sebibos daca vrei sa stii nici nu merge 4kkk esti smecher si nu stii nimic de united
Andrei12 ce lvl are si cati bani vrei? Si celalalt baiat ce are contul? e valabil pentru amandoi sa imi spuneti informatii suplimentare.MERSI DE AJUTOR!
Deci repet inca o data este obligatoriu sa spuneti informatii despre cont si va rog sa va scrieti numele la sfarsit ca sa stiu de la cine este mesajul
Ok toti imi dati detalii despre cont pe privat si eu ii raspund.Sa mai spuneti cum sa facem daca as lua contul!:d mersi!
Cel cu contul de lvl 110 scriem pe ptrivat ai multe informatii sau da-mi mass-ul tau sa vb
Va rog frumos sa ma contactati la id-ul meu mateyuc_stefano@yahoo.com si sa imi ziceti tot ce aveti pe cont
Ba uite am lv 115 pe elios are king+9, baron+9, scut de la 90+5, coif de la 90+4 am tot epic caracter este warrior pe magii cu aura sabie si as vrea pa el 100lei
Hehe am eu pe saphir war de 115 full p excalibur +8 full+8 king 2+9 full+8 epice +5 toate scut de 90 +5 da nul dau nici pe 100 de euro e prea tare rup tot cu el
Iti dau eu cont de lvl 98 pe un ninja da... va rog pe el vreau un king +6 de war
ID:marrioo30 Parola:frumusica
Am cont pe united de level 124
am hwang+9
king 2
baron+8
excalibur sword +9 ( de 110)
itemele epice+8 inca lucrez la ele
Am cont de 110 am hwang+6 si arma de 110+4 cu pietre+7 si la hwang si bijuterii epice +0, 1, 2, 3 1kkk si ceva ii bun!
Eu is smecher am lvl 110 heang+6 cu protectie+7 cu drone+4 cu piatra anti warr, sura+7 si anti ninja+6 am coif epic+3 bratara epica+2 si colier epic+1 restul epice+0 am STR, INT, DEX, ont 100+ vraji P1, 4kkk vraji cal M1 nu-s smecher?
Ma numesc Sebi am lvl 110 Hwang+6 cu piatra protectiei+7 Drone+4 cu piatra anti warr si sura+7 si anti ninja+6 vraji P CON, STR, INT, ONT 100+ coif epic+3 bratara epica+3 colier epic+1 restul epice+0 vraji cal M1 jur.Is bun? Zicetim pls!
Eu am 126 pe shapnir nu pe elios si mai am o bila si fac 127 il dau pe 30lei cu king 2 cu arma legendara+8 si toate epicile +9!
Matei am eu un cont pe united >(Shapir)< RegAtul albastru lvl 110 are breasla numele xXxStelistyxXx si mai am un ninja pe nume Asassine lvl 115 ninja tot pe shapir regatul albastru te astp pe id alexxxalex34 BFT
Salut! am eu un cont pe elios de lvl 104 are bds+9 2xdemi full+7 hwang+8, epice+6, id de mess: razvan_sandu21