SEO + promotii pe facebook si altele. Daca e gen TPU mai mult sau mai putin, va fi citamai fluxul de vizitatori cu un giveaway contra like-uri pe facebook si un numar anume de raspunsuri de calitate pe site. E mult mai rentabil decit adwords. Cum tii userii pe site, asta e partea mai delicata.
Ce pagina? Lumineaza-ne cu pagina si poate o sa primesti niste oferte mai pertinente. Nu te complica cu adwords si alte timpenii gen cumpara trafic, aia nu e crestere naturala si o sa fii si penalizata de Google - sau de simplul fapt ca dai bani pe adwords dar nu iti iese nimic.
Pagina va fi destinata discutiilor, ceva precum TPU, dar cu un alt sistem si alte functii. (inca nu este lansata)
Multumesc!
SEO + promotii pe facebook si altele. Daca e gen TPU mai mult sau mai putin, va fi citamai fluxul de vizitatori cu un giveaway contra like-uri pe facebook si un numar anume de raspunsuri de calitate pe site. E mult mai rentabil decit adwords. Cum tii userii pe site, asta e partea mai delicata.
Multumesc, dar nu like-uri caut eu. Doresc sa stiu daca este cineva ce imi poate aduce vizitatori (nu din aceea de pe traffic exchange)
Daca doream like-uri intram frumos pe o pagina de genul si imi aduceam 3-4 mii in 3-4 zile si gratis