| danyella12 a întrebat:

Daca ai 13 anii si ai un scop sa faci ceva nu stiu o firma un stand ceva cu curierat sau posta cum pot avea fonduri? pot? sa am? pot lua? la varsta asta?

8 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Si eu ma gandeam la ceva de genul, adica sa-mi fac o afacere si sa am sponsori dar...cred ca sunt prea mica, am doar 16 ani sad

| AliceThai a răspuns:

Daniela eu nu inteles ce vrei sa scrii happy

| hummer24 a răspuns:

La 13 ani nu poti da imi place ca ai initiativa si vreiwinking asta este bine, vei ajunge departe pe viitor happy

| dny_3305 a răspuns:

Eu am 17 ani, caut sponsori pentru o comunitate de un an si nu am reusit sa gasesc nimic, deci tu la 13 ani ai mult mai putine sansesad, dar putem cauta impreuna sa facem ceva frumos (te astept pe privat)

| dny_3305 a răspuns:

Danny_blidaru@yahoo.com vb aici nu pot trimite mesaje

| S3c0ndSh0t a răspuns:

La varsta asta in nici un caz.Esti minora si nu se uita nimeni la tine +ca trebuie sa ai o specialitate anume in acel domeniu.Ca sa poti lua acea specialitate trebuie sa urmezi si facultatea ca sa iti poti deschide prpria firma. Daca intri la un liceu Teoretic sau Colegiu National mai nou trebuie sa ai facultatea facuta ca sa iti poti deschide o firma (Un liceu Teoretic este cel mai bun dar are si dezavantaje).Eu personal am intrat la Grup Scolar pentru ca aici se invata o specialitate anume.Si este scris in regula liceului urmatoarea chestie. Orice elev care termina 12 clase isi poate deschide propria afacere sustinut cu fonduri europene sau fonduri de la stat.Deci un Grup Scolar este mult mai avantajos decat un Liceu Teoretic.

| Youcandoit a răspuns:

Nu cred ca poti lua la varsta asta considerandu-se ca esti prea mica pentru o afacere si ca inca nu ai nici macar liceul

| Luci009 a răspuns:

Ai 13 ani esti minora, din cate stiu nu poti deschide o firma pe numele tau, iar de fonduri pe criza asta slabe sansehappy.
fundita?