Ar fi tare pai eu mi i-as invest in haine ...si restul in cosmetice nu de toti bani si ce ramane ii pun intr-un loc sigur si cand apar chestii noi mi le achizitionez
cel mai tare vis's
pupp bye...xd
Eu mi-asi plati taxele de la facultate de anul asta si de restul m-as imbata si partyuri cu prieteni ...ca doar e prima data cand am 10000 de lei sper ca nu si ultima
10.000 lei nu e o suma asa de mare. Daca i'as avea mi'as plati toate datoriile si i'as baga in banca.
Pai as sta op saptamana la mare as sta la Hotel Ancora eforie Nord.M-as duce 2-3 zzile in Grecia sau Spania.Mi-as lua multe haine si cosmetice, Laptop, mp3 si restul i-as pastra cand ies in oras cu iubitul/prietenele.Si...m-as duce in fiecare zi la strand, a si mobila noua pentru camera mea restul ii pastrez cand am nevoie
Inchiriem tarabe Piata Agroalimentara Giulesti 1 - 12.4 lei/zi
Cautam producatori de legume-fructe din toata tara, care doresc sa comercializeze aceste produse
in Piata Giulesti 1, Str. Calea Giulesti, nr.261, sect.6 Tramvai 11, Autobuz 162, 163 - Statia Piata Giulesti -
eventual asteptam oferte din partea dvs. cu preturi estimative,
pe email: aurel. dragulescu@yahoo.com pentru a putea stabili o oferta si o posibila colaborare.
Tel. 0733.573.474
andreiscripcaru întreabă: