Acum, când euro e la un maxim istoric nu merita. Merita sa faci asta acum câțiva ani poate.
CatalinGti are dreptate dar ai mare grija ca s-ar putea sa fi in pierdere trebuie sa urmaresti cand creste si cand scade fi atent.
Nu in perioada asta. Pentru ca euro a crescut, si lira la fel. Ca sa faci bani, trebuie sa ai niste bani care trebuie sa uiti de ei. Cumperi cand moneda e la cel mai mic nivel, urmaesti si tu pe decursul unui an, cand creste si cand scade, cumperi euro cand e 4 ron 4, 1 4, 2. si schimbi cand e 4, 4 4, 5, 4, 6
daca schimbi cu 4.1, e 4100 ron
daca apoi schimbi cu 4.6 e 4600 ron, deci castigi 500ron
La 10000 daca cumperi cu 4, 1 e 41000 ron
daca vinzi cu 4.6 e 46000 ron, ceea ce inseamna ca castigi 5000 ron adica 50 mil lei vechi.
Unde ai vazut tu casa de schimb sa vanda ieftin si sa cumpere scump? Poate invers. Si atunci are o pierdere de 5 mii, nicidecum castig. Dar daca asteapta cativa ani sa mai creasca euro... Insa cu inflatia ce va fi, castigul se anuleaza.
Pai stai ma putin ca nu am zis asta.
Am zis pe decursul unui an. Adica sa cumperi cand scade, si sa vinzi cand creste. Cum s-a intamplat acum in ianuarie. A crescut euro la cel mai inalt nivel in ianuarie. Vorbesc pe parcursul catorva ani.
Mi se pare mie, sau ai editat raspunsul? Parca era mai scurt.
Oricum, in cursul unui an inflatia acopera castigul. Trebuie sa jongleze cu sume foarte mari ca sa aiba un castig.
In niciun caz in perioada asta cand euro a ajuns la 4, 7. Cumperi atunci cand o sa scada foarte mult. Daca aveai deja cumparat acum ieseai in mare castig.
Tine minte ce iti zic! Euro va depasi suma de 5 lei si ceva pana la sfarsitul anului 2019! Deci fugi repede si cumpara euro!