Stiu cum e! Uite ce am facut eu:am intrerupt orice legatura cu ea de 3 ani! Inainte aveam aceleasi prietene dar acum nu mai avem nimic in comun(acum suntem la acelasi liceu,dar in clase diferite,pentru ca ma barfea multi s-au indepartat de ea)mentionez ca era cea mai buna prietena a mea ne stiam de la gradinita,aveam dubii in privinta ei asa ca am taiat raul de la radacini nu am mai vorbit cu ea, am tratat-o cu indiferenta.
Mereu si-a dorit prietenii mei, pe oiubitul meu si pe toti care se apropiau de mine.Banuiesc ca si in cazul tau este la fel
Sper ca ti am fost de folos
Acest tip de persoana nu iti poate fi o prietena pentru ca prietenii nu se mint si nu se barfesc pe la spate. Cred ca doar se foloseste de tine. Incearca sa ii spui ceea ce te deranjeaza si dupa aceea ii poti spune ca un adevarat prieten nu se comporta asa. Mult succes!
Nu iti este prietena. O prietena trebuie sa tina la tine, sa fie deschisa, sincera fata de tine, sa te faca sa te simti bine, cand plangi tu sa planga si ea cu tine, e gen la bine si la rau. O prietena adevarata nu-ti intoarce niciodata spatele, nu-ti inchide telefonul in nas fara sa trimita mesaj inapoi gen: "sunt in autobuz, te sun cand cobor " si in niciun caz o prietena nu te barfeste. Ai grija ce fel de prieteni iti faci. in viata asta nu vei aveam mai mult de 3 prieteni care sa merite. Vorbele alea : "apara-ma doamne de prieteni ca de dusmani ma apar singur" si "nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi". aici e vremea ca tu sa-ti inchizi inima fata de ea, pentru ca nu esti proasta ei. o sa se simta foarte rau cand o vei trata cu indiferenta. cand te suna nu-i raspunde. daca te intalnesti cu ea accidental ii spui doar buna daca te saluta si treci pe langa fara sa-ti pese de ea. Va incerca sa te opreasca si tu ii vei zice: "n-am timp, am treburi mai bune de facut decat sa vb cu ipocriti. hai te-am pupat.rece ". funda?
Mie mi se intampla de 3 ani . Neam cunoscut cu 2 zile inainte de prima zi de gradinita. Am fost nedespartite, am cazut in aceeas clasa la scoala, am stat in aceeas banca, toata ziua ne tineam una dupa alta peste tot. Insa in clasa a 5-a ea sa imprietenit cu o alta fata din clasa si statea numai cu ea, cu mine vorbea foarte putin, era distanta si toate cele insa 2 ani mai tarziu mi-am facut si eu alta prietena in clasa. s-a suparat rau si nu am mai vorbit de 4 luni acum. Chestia e ca eu am inteleso pe ea cand numai statea si vb-ea cu mine chiar daca ma durea, insa ea nu ma inteles si invidia a luat-o de gat .
Scurt. eu unu as lasa-o balta. decat asa prietena mai bine fara!
Numai bine!
andreiscripcaru întreabă: