| lamasanustefan a întrebat:

Dacă am 1000 lei in ce as putea investi?
Mă refer la Pariuri, Cripto etc.

Răspuns Câştigător
| laSoledad a răspuns:

E funny cum multi oameni cauta sa investeasca 1000-2000 de lei, dar cand au nevoie de fix acei bani pentru un eveniment neprevazut (se strica ceva in casa, la masina, consumabile, facturi mai mari, renovari, mutari, moarte etc), nu ii au si apeleaza la credite direct. Si sunt nevoiti astfel sa plateasca dobanzi mari doar pentru ca nu au pus bani deoparte la momentul potrivit.

Cel mai bine, ii pui deoparte. Sigur vei avea nevoie serioasa de ei peste cateva luni. Evenimentele urgente stim clar ca se vor intampla inevitabil, doar ca nu stim cand. Mai bine sa ai o plasa de siguranta.

Iar pentru investitii financiare, tot deoparte trebuie sa pui banii inca o perioada de timp, pentru a aduna o suma mai maricica de 1000 de lei.

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cea mai proasta idee sa i bagi la pariuri îi pierzi, cumpăra ti haine mincare nu i arunca aiurea pe prostii jocuri de noroc.

| mihai69 a răspuns:

Pariurile nu sunt o investiție!
Ai putea încerca pe bursă sau la fonduri mutuale.
Criptomonedele au un grad foarte ridicat de risc, nu recomand.

| Drimmero a răspuns:

La pariuri? Cred ca glumesti, daca vrei sa-i pierzi pe toti pe un bilet n-ai decat. Tine de ei si mai bine ii cheltui pe ceva folositor, haine, mancare, etc decat sa bagi la mizeriile de pariuri. Cu 10 milioane n-ai ce face in afara de a cheltui pentru strictul necesar.

| gabicoo a răspuns:

Cu banii ăștia: Băutură și o femeie!

| johnnny123 a răspuns:

Nu exista "a investi in pariuri". Poate cel mult sa-i pierzi la pariuri.

| siriusblack98 a răspuns:

Gamblingul nu este egal cu o investiție. Indiferent că este vorba de pariuri sportive, acțiuni la bursă sau crypto, formează gambling. Investiție poți să numești atunci când plasezi o sumă de bani într-un lucru ce se bucură de o atenție specială în urcarea pe scara profitului treptat. Spre exemplu aurul. Iar investițiile sunt DOAR pe termen mediu și lung. Gamblingul este short period. Dacă vrei neapărat să spargi 10 milioane la pariuri, atunci bagă bilete de 1 leu la extragere de numere câștigătoare. De 1000 de lei îți cumperi 1000 de bilete.

| Legion7X a răspuns:

Mai bine cumpără ceva util cu ei sau ceva folositor prin casă, curte dacă tot vrei să îi consumi cu nerăbdare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe revolut trading, cauti tu ce sa investesti

| Sekim a răspuns:

Daca vrei sa investesti in crypto, cea mai buna varianta in momentele actuale cred ca ar fi Polkadot deoarece oamenii din spatele acestei monede isi dau interesul si are o crestere destul de interesanta. Intr un an ar putea ajunge la un pret considerabil, merita analizata varianta.

| TFL007 a răspuns:

Doar pariuri sportive, poti sa incepi un fel de piramida 10 lei cota 6 si tot asa, se poate castiga nu e greu deloc CAP SA AI

| Feitan a răspuns:

Depinde ce tip de profit vrei, long time sau short time.

| FaimosulRazboinic a răspuns:

Cărți. NU faci nimic cu 1000 lei

| anonim24248 a răspuns:

La bursa