| bri1938r a întrebat:

Daca am 15 ani si vreau sa ma angajez pe undeva unde ar fi cel mai bine sa ma angajez? as vrea sa fac in 3 luni macar 4000-5000 de lei.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu reusesc eu sa strang dupa 20 si ceva de ani de munca, asemenea sumă si tu crezi ca ai sa faci asta la 15 ani? Si fara o calificare.
Visezi cam prea sus.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca tu nu ai habar cat poti castiga la 15 anisori, poate 200-300 lei daca muncesti la gradini, sere de flori, cules de salate si legume...ca nu te angajeaza nimeni atat de micut.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da știu că țintești sus.

5000 pe 3 luni nu ia niciun adult care muncește 8 ore la o munca necalificata. Greu pentru un minor care nu are voie să muncească 8 ore și nu are nicio calificare.

| sierra1 a răspuns:

Vorbește cu rudele tale si vezi care au de săpat vreo grădină. Se fac bani buni la coada sapei!

| LarisaChe07 a răspuns:

Mai bine mai stai 3 ani si o sa faci cel putin atat intr-o luna, daca iei bac-ul. Nu vad scopul muncii la varsta asta.

| muffinpuffin23 a răspuns:

Dacă vrei cu contract nu vei primi nici minimul pe economie. Vei primi jumătate pe aceleași ore muncite ca și ceilalți cu salariul întreb. Am fost in situația ta, doar dacă ai un noroc uriaș sa găsești pe cineva prin cunoștințe

| Larisa981 a răspuns:

O sa te saturi de munca toată viața. Mai bucura-te de adolescenta pentru moment.