| Eleenix a întrebat:

Dacă am băgat actele pentru alocația de stat în ianuarie fiindcă continui liceul după 18 ani, în cât timp îmi intră din urmă?

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Scuze, a mai pus cineva aceeasi intrebare inaintea ta si din cauza aceasta am spus ca insistati cu aceeasi intrebare, deci daca ai depus actele ar trebui luna aceasta sa i ei banii dar după data de 10 martie intra pensii alocatii pe card.Mult succes i ti doresc.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mersi pentru fundă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Luna asta dar după data de 10 ti am mai spus odata ce tot insisti cu intrebarea asta? Ei stiu daca te mai incadrezi pentru alocatie, mergi la scoală si intreaba i s-ar putea sa primesti sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai ramas corigenta sau repetenta ca daca repeti anul nu vei primii alocatia deloc, citeste regulamentul pe google, de alocatie beneficiaza elevii care continuă ne intrerupt studiile nu cei care repetă anul, daca repeti anul din motive de sanatate atunci trebuie sa duci scutiri medicale de la medicul de familie la scoala ca ei sa vada ca nu a depins de tine repetarea anului si ca din motive bine întemeiate repeti anul. Deci numai tu stii in ce situatie te aflii.

| Eleenix explică (pentru anonim_4396):

Nu am rămas deloc corigentă sau repetentă. Am depus actele pentru alocație fiindcă nu vreau să lucrez pentru a mă ține de școală și să îmi termin studiile(este dreptul meu)
Nu am insistat, am pus o singură dată întrebarea! Mulțumesc!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Eleenix):

Scuze, a mai pus cineva aceeasi intrebare inaintea ta si din cauza aceasta am spus ca insistati cu aceeasi intrebare, deci daca ai depus actele ar trebui luna aceasta sa i ei banii dar după data de 10 martie intra pensii alocatii pe card.Mult succes i ti doresc.