| Ggjsp2 a întrebat:

Daca am bani pe minus pe card se poate intampla ceva? Gen sa mi-l blocheze sau nimic? Am Visa Banca Transilvania

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu ai cum sa ai bani pe minus. Cred ca nu stii sa explici bine.

| doctorandus a răspuns:

Dap, poți intra temporar pe minus, iar banca îți atrage atenția că trebuie să depui bani în cont.

| REMiXPaLTaLK a răspuns:

Nici o banca din lume nu te lasa sa ai datorii in card - asta e cum spui tu cu minus ( - ) iar Darrio2007 ti-a spus bine ce ti-a scris. La banca nu e ca la factura de curent sau gaz ca daca platesti mai mult sa zicem factura, adica dublu fata de cat este real ca plata, luna care vine iti va veni factura cu minus ( - ) adica nu ai de plata fiindca tu ai sond in plus la ei - la banca nu e asa chiar daca ai linie de creditare ca o suma fixa sau trebuie sa pui bani in card fiindca ai un credit contractat si lunar banca trebuie sa ia banii. Recomandarea este simpla - du-te la ATM cu cardul, fa interogare pe ecran ce bani sunt pe card daca mai sunt, daca acel card este in zero, recomandarea mea este sa pui minim pe el 50 ron (si sa nu cobori niciodata sub 50 ) in astfel mod cardul e ok activ mereu fara probleme, banca nu blocheaza carduri decat din prostia ta daca pui la ATM de 3 ori gresit pinul - si doar dupa o luna dupa ce expira cardul ca data e posibil sa al blocheze, insa nici atunci fiindca o sa primesti un SMS de la ei pe mobil sa iti reinoiesti cardul si asta se intampla cu o luna inainte de expirarea cardului ca luna-an inscris pe plastic-card.